, , , , , ,

Diverse

Triglycerider

Jeg var i Distriktspsykiatrien i går, for der var svar på de seneste blodprøver, hvor min kontaktperson havde bestilt “hele batteriet”. På grund af Litium, der er godt mod manier, får jeg taget blodprøver hver tredje måned og et par gange om året altså “hele batteriet”.

Triglyceriderne er gået meget langt ned fra 2,46 mmol/L til 1,60 mmol/L. referenceværdien er < 2,00 mmol/L

Det er rigtig godt, så Gitte (min søde kontaktperson) spurgte, om jeg var begyndt at spise anderledes? Ja da – den sunde mad fra Aarstiderne med max 100 gr. kød pr. dag, masser af grøntsager og ingen købepizzaer fra Netto. Det er et meget tilfredsstillende resultat, og jeg vil arbejde på at reducere tallet yderligere. Triglycerider er et mål for de fedtstoffer, der svømmer rundt i blodet.

Jeg, med min udgave af Aspergers Syndrom, elsker den slags detaljer 🙂

Møde med Hvidovre Kommune

Jeg kan lige så godt sige det med det samme: Det var ikke rart. Han sagde mindst fem gange “Det talte vi også om sidst”. Jeg føler, at han udnytter det handicap, som jeg kæmper så hårdt med. På den anden side får han så syn for sagen. Hvis den stil fortsætter, bliver jeg nødt til at tage til genmæle.

Han sagde adskillige gange “Opfølgning”, men reelt er det kontrol. Jeg skal ikke kontrolleres, og jeg vil ikke sættes i bås med folk, der ikke gider/kan/vil arbejde. Jeg har prøvet 25 gange at forklare, at jeg meget gerne vil arbejde, men at jeg altså ikke kan stå hverken i en børnehave eller en blomsterforretning,

Han siger hele tiden “passende fleksjob”, jeg har prøvet at spørge, hvad “passende” så betyder, men det har jeg ikke fået svar på.

Han vil gerne se Morten fra Jobøst og mig til et koordinationsmøde. Jeg har lidt svært ved at se formålet, da det er Morten der yder værditilvækst!

Jeg spurgte, om det var nødvendigt, at de erindrer om den samme dato tre gange i det samme brev. Han fortalte så, at det var standardbreve… Jeg kunne ikke lade være med at sige, at jeg godt var klar over, at han ikke skrev brevene selv, men at der vel heller ikke i et standardbrev var behov for at skrive det samme gang på gang. I samme moment forklarede han mig, hvad et fritekstfelt er for en størrelse. Og apropos breve fik jeg nedenstående i min e-boks. Sædvanlige kontrolhelvede og ydmygelser – og jeg skal overhovedet ikke deltage i nogen aktiviteter!

Vi indkalder dig til samtale om din jobsøgning – en jobsamtale

Samtalen finder sted:

Mandag den 12. februar 2018 kl. 12:30.

Du skal møde til samtale ved personligt fremmøde på følgende adresse:

Hvidovrevej 278
Jobcenter Hvidovre
2650 Hvidovre

Ved samtalen skal vi tale om dine muligheder for at komme i fleksjob, samt drøfte hvilke
aktiviteter, der kan bringe dig nærmere et fleksjob, samt aftale nogle konkrete aktiviteter, du skal deltage i

Forbered dig til samtalen

Du kan forberede dig til samtalen ved at komme med konkrete forslag til en plan for, hvad der skal
til for at starte i fleksjob. I dine forberedelser kan du for eksempel gå ind på Jobnet
(www.jobnet.dk) og andre job-hjemmesider, i aviser og i fagblade. Du kan også søge uopfordret.

Hvis du er syg
Er du syg og derfor forhindret i at deltage, skal du straks give jobcentret besked.
83387125

Vær opmærksom på
Deltager du ikke i samtalen, uden rimelig grund, foretages der fradrag i ledighedsydelsen for de
dage, der går, fra du skulle have deltaget i jobsamtalen, og indtil kontakten til jobcenteret er
genoprettet. Der foretages fradrag i ledighedsydelsen for den dag, hvor samtalen skulle have fundet
sted, uanset om du kontakter jobcenteret samme dag.

Der foretages dog ikke fradrag i ledighedsydelsen, hvis du kan dokumentere at du ikke er omfattet
af pligten til at deltage personligt i samtalen.

Hvis du har spørgsmål
Har du spørgsmål om din ledighedsydelse, skal du kontakte ydelsescenteret. Har du andre
spørgsmål, kan du finde mange svar på Jobnet (jobnet.dk). Ellers er du velkommen i jobcentret.

Lovgrundlag
Bekendtgørelse nr. 1342 af 21/11/2016 om lov om en aktiv beskæftigelsesindsats § 21f og § 73a.
Bekendtgørelse nr. 269 af 21/03/2017 om lov om aktiv socialpolitik § 77, stk. 1.
Du kan finde lovgrundlaget ved at gå ind på www.retsinfo.dk, og indtaste nummer og årstal. Her
kan du hente den konkrete lov eller bekendtgørelse

Venlig hilsen

Hjemmesiden

Da jeg forleden rettede 371 links direkte i databasen, skete der et eller andet med en backslash/omvendt skråstreg, som gjorde, at hele teksten opfattes som links. Fejlen er ubetinget min. Selvfølgelig har jeg backup, men den kunne ikke bare køres oveni, fordi jeg har tilrettet 37 sider til det nye design, og dem ønsker jeg ikke at overskrive. Konsekvensen af det var, at jeg har gået alle rækkerne i databasen igennem manuelt og fisket de sider ud, der ikke skulle overskrives.

Lige nu er der styr på alle posterne, og det er jo godt, men hvor i alverden er forside og menuer nu blevet af på både designsiden (en art test) og livesiden (den brugerne ser)? Hold da op hvor har jeg knoklet, men jeg kan ikke løse det. Michael må på banen.

Herudover havde jeg netop i går morges ryddet op i backupfilerne, så smart… gudskelov kan man på Dropbox.com genskabe slettede filer i op til 30 dage. Det kan måske redde mig. Der ligger en fil fra lige før overførslen til livesiden den 8. januar. Den må da kunne bruges – men jeg lader Michael finde de rette filer frem, for jeg ved ikke, hvad jeg skal kigge efter, og nej index.php, homepage.php og den slags er ikke gode forslag, for det har jeg forsøgt.

4 Svar
 1. Eric
  Eric siger:

  Nu spør’ jeg nok dumt, men er du ikke tilkendt pension? Og hvis ja, hvorfor skal du så igennem det kontrolcirkus?

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Ingen spørgsmål er dumme her hos mig! Jeg har invalidepension fra min pensionskasse (altså en arbejdsmarkedspension som arbejdsgiver og jeg har betalt til i 25 år), så der står et par millioner. Den er jeg berettiget til, fordi pensionskassen vurderer, at jeg har mistet 2/3 af erhvervsevnen.

   Men jo mere jeg tænker over din kommentar, så er det vel sådan, at enten har jeg mistet 2/3 af erhvervsevnen eller også har jeg ikke! Kunne jeg så ikke bare fortælle det kommunale system det, og så ville de ikke partout ydmyge mig en gang om måneden? Jeg ved det (sgu) ikke. Jeg tror, jeg vil kontakte min tidligere meget, meget dygtigere bisidder fra SIND om dette. Jeg synes, du har fat i noget, så jeg takker.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.