,

Den endelige afgørelse

Den endelige afgørelse

I forestiller jer næppe, hvordan det er

Nu har I, kære læsere, lidt og slidt sammen med mig i så mange år, så I skal straks vide, at Pensionsnævnet holdt møde i går, og i dag har sendt afgørelsen (god og effektiv lille kommune). Den lyder som følger:

“Tilkendelse af førtidspension

Påbegyndelsesdato: 19.03.2021.

Pensionsnævnet har den 08.04.2021 truffet afgørelse om:

Nævnet tilkender dig førtidspension, jfr.§ 16, jfr. § 20 stk. 1.

Pensionen er tilkendt med virkning fra den 01.05.2021, jfr. § 33, stk. 2.

Begrundelse:

 • Efter en samlet faglig vurdering af de foreliggende oplysninger må anses for dokumenteret:
  at din arbejdsevne er varigt nedsat, og
 • at nedsættelsen er af et sådant omfang, at du uanset mulighederne ved deltagelse i relevante jobafklaringsforløb, ressourceforløb eller aktiverings-, revaliderings-, behandlingsmæssige eller andre foranstaltninger ikke kan forbedre din arbejdsevne.”

Det var bare det, jeg ville. Det vil glæde mig, hvis I kan og vil glæde jer sammen med mig.

10 Svar
 1. Mia Gerdrup
  Mia Gerdrup siger:

  Tillykke – jeg glæder mig med dig. Håber det giver dig ro, – om ikke nu, så lige om lidt 🙂

  Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kære Mia

   Mange tak skal du have. Jeg glæder mig over, at du glæder dig med mig. Det skal nok give mig ro. Det eneste, der mangler, er Udbetaling Danmarks beregning af det månedlige udkomme. Jeg har talt med en utrolig sød medarbejder, der kunne fortælle, at deres auto-estimat var forkert, så med en difference på 5.000 til den rigtige side, skal jeg nok holde skindet på næsen. Jeg havde selv lavet et estimat, og det var altså bedre end deres 🙂 Et eller andet sted har jeg det også sådan, at det er bare penge. Det vigtigste er, at hele presset er væk. Nu kan jeg vist få mig et liv. Det er helt fantastisk.

   Svar
 2. Jette
  Jette siger:

  Stort til lykke med afgørelsen!
  Jeg er sikker på at den vil give et godt og stabilt grundlag for din fortsatte trivsel og livskvalitet.

  Svar
 3. Deborah
  Deborah siger:

  STORT tillykke. Jeg ved nøjagtigt, hvor glad og lettet du er! Min ligger år tilbage nu, men du kan tro, at jeg kan huske det. Det tager lige lidt, at vænne sig, men bare rolig, det skal du nok. Det er jo kun på den gode måde. Skønt at kunne gå forår og sommer i møde med den afgørelse.

  Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Deborah

   Tusind tak! Jeg kan se, at du har indsigt i, hvordan det føles. Det er fantastisk. Og du har ret, jeg skal nok vænne mig til det, men der vil gå lidt tid. Som en anden af mine trofaste læsere (@ Henny) skrev på et tidspunkt, så skal bølgerne lige lægge sig, og det skal lige blive hverdag. Set fra mit synspunkt gør det slet ikke noget, før bølgerne har lagt sig. Jeg agerer gerne “Laila-Lalleglad” for en tid. Det behøver jo ikke betyde, at jeg er blevet dum.

   Svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i debatten?

Du er mere end velkommen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *