,

Lidt pip

Møde i Hvidovre Kommune

Jeg havde booket et møde med min fleksjobrådgiver her i formiddag kl. 10:00. Formålet var at få afklaret, hvad han kan gøre for mig. Svaret er egentlig simpelt: “Ingenting”.

Begrundelse

Når svaret er “Ingenting” skyldes det, at det er besluttet, at alle ressourcer skal allokeres til de mennesker, der er godkendt til fleksjob men fortsat er ledige. Det er der naturligvis noget vældig sympatisk over, for mig betyder det bare, at jeg skal kukkelure indtil 1. januar 2018, så jeg også ledig, og så skal de hjælpe mig. Det er derfor overskriften er “Lidt pip”. Det er jo bare at stikke hovedet i busken i fire måneder for først derefter at vågne op til dåd.

Vi talte lidt om, at jeg er en alternativ fleksmedarbejder bl.a. fordi jeg vil arbejde, og jeg vil ud af døren de tre dage pr. uge. Han berettede lidt om, at mange af borgerne i hans portefølje igen og igen havde ondt i ryggen, psykisk stress (hvad det så end er) osv. Han er slet ikke vant til min type og ved vist ikke helt, hvad han skal stille op med mig.

De skal omstrukturere om en måned, så der mister jeg kontakten til ham og kan begynde forfra med en ny. På en eller anden måde er det sådan, at jeg simpelthen ikke orker at fortælle min historie igen og igen til nye mennesker.

Han er sød og flink, og vil holde øjne og ører åbne. Det er rigtig pænt af ham, jeg tror bare ikke på, at det arbejdsmarked, han kender, også er det jeg kender. Og jeg skal altså ikke stå i en blomsterbutik eller i en børnehave. Både blomster og børn vil hurtigt dø ud.

Spredehagl

Lige pt. skyder jeg lidt med spredehagl i min jobsøgning, for det skal lykkes. Jeg har en stor frygt for at blive ledig, for med ledighed kommer ensomheden måske tilbage, og den kan jeg ikke håndtere. Det skal selvfølgelig siges, at der er løbet meget vand i stranden, siden jeg sidst gik herhjemme og drejede rundt om mig selv. Nogle vil sige, at jeg tager sorgerne på forskud; selv mener jeg, at det er erfaringsbaseret rettidig omhu.

 

4 Svar
 1. Jørgen
  Jørgen siger:

  4 måneder er lang tid. Og kort tid.
  Måtte det snart lykkes at overbevise et sted om at de kan få fornøjelse af at ansætte dig. Og at du kan.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Ja det er rigtigt, at det er både lang og kort tid på én gang.

   Jeg har været rigtig glad for FKN, men nu hvor opgaverne dør ud, er det sørme ikke rart at møde op, så jeg håber… I går har jeg hørt lidt fra en i mit netværk, jeg har selvfølgelig svaret lige med det samme, og venter nu på et nyt udspil. Jeg håber…

 2. Henny Stewart
  Henny Stewart siger:

  Nu skal man jo ikke tro, at bare fordi det hedder “Jobcenter”, så kan de finde job til folk. Det sker vist kun yderst sjældent! Jeg ville ikke have arbejdet en dag i mit liv, hvis jeg havde skullet nøjes med det, de kunne gøre for mig.

  Du skal fortsætte skydningen, sende opfordrede og uopfordrede ansøgninger til foretagender, du kunne tænke dig at arbejde for. Det skal såmænd nok lykkes. Du kan og vil noget, og virksomhederne skal oven i købet ikke betale ret meget for at have dig ansat. Det kan ikke andet end lykkes, før eller siden.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Henny

   Næh… der er jo heller ikke hund i hundekiks. Jeg tror såmænd heller ikke, jeg ville have arbejdet ret meget, hvis de skulle være behjælpelige.

   Det er dejligt, at du har sådan en tyrkertro på, at det vil lykkes. Lige pt. gå jeg også selv rundt og tror. Jeg har gang i nogle forskellige spændende ting. Det kunne virkelig være dejligt at få noget til at ske.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.