, ,

Andre boller på suppen

Andre boller på suppen

Ret skal være ret!

Når man brokker sig, skal man også være parat til at registrere ændringer og forbedringer samt fortælle om det, når man tidligere har fortalt om problemerne. Alt andet ville være urimeligt, hvis man er et ordentligt menneske!

Mandag

Jeg var til møde i jobcenteret i mandags, og jeg hadede det på forhånd af et godt hjerte, men det gik simpelthen så fint, måske blandt andet fordi jeg beholdt frakken (dog knappet op) på for at signalere, at dette skal ikke tage ret lang tid:

 • Han satte sig ved samme bord som mig
 • Han talte ikke ned til mig
 • Han sagde ikke, “det talte vi om sidst”
 • Han ville gerne høre om kaffemødet/samtalen hos [stort firma]
 • Alt i alt positivt.

Gå til toppen

Det hjælper at kæmpe, det hjælper at skrive til borgmesteren, og det hjælper at kontakte chefen og bede om en anden sagsbehandler.

Jeg har i mange år haft et mantra: “Gå til toppen” og det er jeg nu blevet bekræftet i. Det er det, der virker.

Nu har jeg selvfølgelig trukket mit ønske om en anden sagsbehandler tilbage, og det har jeg skrevet til både ham og chefen.

Fire timer om ugen?

Sagsbehandleren ringede i går og fortalte om en jobmulighed som webmaster i et lille firma. Det lyder jo godt, men fire timer pr. uge er sørme ikke meget, og der vil være tre timers transport t/r. På den anden side er jeg ikke interesseret i at sende vrangvillige signaler. Hvis timerne kan lægges på én dag pr. uge, så må jeg da kunne klare det. Det skal i hvert fald prøves.

Der er et andet jobcenter rodet ind i det, men vedkommende derfra vil prøve at skaffe tid til en samtale i morgen eller på mandag. Det lyder spændende.

Jeg har samtidig sagt, at hvis der kommer en anden mulighed på flere timer og kortere transport, foretrækker jeg selvfølgelig dette. Der burde ikke være problemer med at spille på flere heste.

2 Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Ja det er lige præcis et godt eksempel. Det hjælper at kæmpe, for jeg har fået det, som jeg vil have det – og det handler egl. bare om at opføre sig ordentligt. Og jeg gør selvfølgelig nu også min del af det; jeg opfører mig også ordentligt. Det må være rimeligt.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.