Så stolt

Protese nej tak

Barnlig stolthed

Jeg har været hos tandlægen til det første rigtige/almindelige eftersyn siden det store arbejde blev færdigt. Jeg kom ind hos den søde, søde Nadia, som er den samme, der lavede de indledende undersøgelser i januar i år. Jeg kom barnligt stolt ud derfra.

Hun var meget tilfreds med alt det, hun så! Det er det, der gør mig så glad. Tænk at få at vide af en tandlæge, at man børster fornemt, og at tandtråden er den fineste følgesvend. Jeg havde faktisk gået og været lidt nervøs for, om jeg gjorde det godt nok, men det behøver jeg så ikke bekymre mig om længere. I et godt stykke tid har jeg med jævne mellemrum brugt de cyanfarvede tabletter, der kan afsløre, om der er belægninger efter tandbørstningen. De har aldrig vist noget. Og så passer det hele jo sammen.

I virkeligheden er det fjollet af mig at være så begejstret over disse ting, for problemet har jo aldrig været, at jeg var en idiot, der ikke kunne finde ud af at pleje mine tænder ordentligt. Problemet er medicinen. Jeg var rigtig glad, da Ammar – klinikejeren – på et tidspunkt sagde, at al mit caries sad steder, hvor det ikke ville sidde, hvis jeg nu var sådan en idiot.

Nadia rensede og polerede, og så var det færdigt. 500,- kr. Jamen det er da rørende…

Hun mente, næste eftersyn skal være om fem måneder, men jeg holder mig til tre måneder. Jeg skal ikke risikere noget som helst.

4 Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Tak.

   Ja “bisse” er et herligt ord, og når du nu skriver det med, at køer kan bisse, kommer jeg pludselig i tanke om, at min morfar i sine erindringer skrev “så kunne de (køerne) godt finde på at bisse”. Det er erindringer fra hans ungdom, så det er nu 100 år siden. En lidt sjov tanke.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Du har fuldkommen ret. Jeg er rigtig glad for, at det gik så godt – men jeg er også flittig med alt muligt, der hører til bisserne.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.