, ,

Farvel jobcenter

Først

Tusind tak til alle jer, der skrev så pænt til mig i går både her på bloggen og også på Facebook. Det var både rørende og overvældende at mærke jeres varme tanker!

Farvel jobcenter

Det var mere end dejligt at tage ned til jobcenteret kl. 13:00 med et eneste formål nemlig at sige “farvel og tak”. Vi havde lavet aftalen på forhånd, så den kunne vi jo lige så godt overholde. Der var lidt snik snak i en halv times tid, og så var det overstået. Jeg håber aldrig mere, jeg skal stå på den ydmygende trappe og vente på at blive lukket ind af ham, der står på den anden side af glasdørene, og ligner en sammenblanding af en halvgammel P-vagt og en politikadet på prøve. Det er lige før, han har både knippel og pistol, som han styrer samtidig med, at han nidkært holder øje med sekundviseren, så han ikke kommer til at lukke rosset ind for tidligt.

Sagsbehandleren er blevet engleblid efter mine henvendelser til hhv. borgmesteren og chefen. Det har hjulpet meget. Retfærdigvis skal det siges, at jeg også selv har lagt mig i selen for at få det til at fungere. Vi skulle jo på en eller anden måde udholde hinanden.

Tidsperspektiver

Den næste gang, sagsbehandleren og jeg skal ses, er om to og et halvt år, hvor det skal vurderes, om jeg fortsat opfylder kravene til et fleksjob, om intensiteten(hedder det vist) er den samme mv. Om fem år bliver det nu midlertidige fleksjob endelig fast, og jeg bærer rettigheden til jeg dør. Jeg tager det ret roligt med disse ting, for man bliver ikke “rask” fra bipolar lidelse; men man træffes at blive mindre syg.

Man kan på mange måder sige, at der er/har været langt til målet. Men den vigtigste milepæl indtraf i går.

2 Svar
 1. Jørgen
  Jørgen siger:

  Det må være en dejlig fornemmesle at slippe dette center og alle dets herligheder. Jeg kan se ham med fattighælpen fra 1964 jeg netop har omtalt, lever i bedste velgående. Nu står han og ser bister ud og fryder sig over alle brugerne står i regnen og bliver våde. Til sekundviseren byder ham at åbne biksen.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Ja du har nok ret i, at ham med fattighjælpen har skiftet Københavns Kommune ud med Hvidovre Kommune. Det er stort set det med trappen, der var det værste, i hvert fald efter henvendelsen til borgmesteren.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.