, , ,

Tilfredshed med udstyr

Ofte bliver jeg mest inspireret til at blogge over nyt udstyr.

Der er tider, hvor jeg mangler inspiration til at blogge, typisk når jeg ikke rigtig deltager i forbrugersamfundet, og det gør jeg i lange perioder ikke, fordi jeg ikke synes, jeg mangler noget. I dag slog glæden over min stationære pc mig.

Den kører og kører og kører, og der er aldrig et problem med den, og selv sådan noget som at køre servicepack 1 på gør den uden at kny, alting går lynhurtigt og det var også det jeg ville have, da jeg købte den. Jeg gik stort set ned og sagde, at jeg ville have det bedste af det bedste, de kunne sætte sammen til mig, og det gjorde de selvfølgeligt gladeligt. Ved at vælge en stationær fik jeg meget mere pc for pengene end jeg ville have fået, hvis jeg valgte en bærbar. I mange år havde jeg kun bærbare og kun de dyre mærker. Nu har jeg byttet det hele rundt og har stationær i kvalitet og så bærbare, der slæber af i 3.000 kroners klassen – og bortset fra at alt synes at gå i slowmotion i forhold til den stationære, så virker de fint.

Starten var lidt hård for den stationære: først måtte der et nyt grafikkort i, og senere måtte der et nyt budkort i, da jeg tilstrækkeligt mange gange havde lidt “blue screeen of death”. Men efter det har der bare været sikker stabil drift.

Min sikkerhedspakke er Bullguard 10 og det har jeg ikke fortrudt et sekund. Jeg gider ikke selv sidde og sørge for sikkerhed og har valgt det program, der taler mindst muligt til mig, for jeg kan alligevel ikke svare på de spørgsmål, det stiller mig. Programmet koster ca. 500 kr. for en 2-årig licens til tre computere. Det undrer mig tit, at man ser/læser om folk, der køber dyre maskiner, ikke også smider den plovmand der skal til for at få noget ordentlig sikkerhed. Hvis man ikke vil betale, men gerne vil nørde med det hele selv har Spywarefri sammensat en gratispakke af programmer, der garanteret ikke konflikter med hinanden – for det er det, man skal passe på, hvis man begiver sig ud i selv at sammensætte sikkerhedspakker. Antivirus er i dag slet ikke nok.

2 Svar
 1. Ellen
  Ellen siger:

  Dette er absolut på grænsen til, hvad jeg forstår – men når nu du har så hurtig en pc, var det så ikke noget for dig med fibernet? Ikke at jeg har forstand på det overhovedet, men en kollega har det, og han påstår, at han aldrig ville have troet, at noget kunne virke så hurtigt. Man er næsten lige så hurtigt på nettet som med en iPad, åbenbart… men jeg ved ikke, om alle har fibernetmulighed. Det har alle garanteret ikke.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Ellen – det er bestemt også på grænsen til, hvad jeg forstår, og det skal bare gå stærk og det skal bare virke hver gang. De tekniske specifikationer kan jeg ikke vurdere på andet end om tallet er lavt eller højt, men jeg ved, at jeg har en god pc.

   Jeg ved ikke hvor udbredt fibernet er i hovedstaden – egentlig kunne man tro, at det var vældig udbredt, for alle vejene er hele tiden gravet op 🙂 Men det er da værd at undersøge, så tak for din idé.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.