, ,

Diverse

Tænk at blive konfirmeret på sådan en smuk forårsdag! Jeg har været ovre i kirken for at tage billeder til en af dagens tre konfirmationer. De bruger ind imellem mig som en slags husfotograf, og det er en opgave, jeg gladeligt tager på mig. Jeg trykker på knappen og fyrer løs, og nogle af dem bliver gode. I dag var der dog problemer med overbelysning, da den skarpe sol stod lige ind ad vinduerne på de hvidkalkede vægge.

Det er en fornøjelse at se de glade og forventningsfulde unge mennesker. Jeg læste et eller andet sted, at der gennemsnitligt ofres ca. 20.000 kr. på en konfirmation. Jeg synes, det er lidt vildt. Det er slet ikke til at forstå, at det er de samme unge, der malede altertavler i februar måned.

Jeg tror, jeg har pådraget mig en “frossen skulder” – i hvert fald gør det forbistret ondt; det er smerter, der minder om dem fra “Restless legs”, diffuse, allesteds nærværende og stort set konstante. Der har ikke været nogen optakt; pludselig var det der bare. Jeg har googlet lidt, og det, jeg har kunnet finde, passer præcist. Det kan være flere år om at gå væk… Jeg har bestilt tid hos min læge, men kunne først komme til på torsdag. Jeg håber inderligt, hun kan hjælpe, for lige nu overlever jeg på en kombination af Ibuprofen og Pamol. ØV – jeg synes ellers, jeg har set læger nok de seneste to år. Så indtil videre vil min deltagelse i blogland være begrænset – jeg må spare skulderen til arbejdet, det er trods alt det vigtigste. Jeg læser med hos jer andre, men jeg kan ikke kommentere så meget, som jeg gerne ville.

Nyd den fine lørdag.

 

10 Svar
 1. Pia
  Pia siger:

  Sjovt at se konfirmandmoden, de korte kjoler, som min egen generation også bar.
  Jeg håber du og lægen får skik på den skulder.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Pia

   Jeg havde ikke engang tænkt på det med konfirmandmoden, men de er da søde og fine. Jeg kan ikke huske, om min egen kjole var lang eller kort.

   Du kan tro, jeg også håber, der kan gøres et eller andet med den skulder. Jeg fik hende til at udskrive “Dolol”, men jeg synes ikke rigtig, at det hjælper noget.

   • Pia
    Pia siger:

    Voltaren eller lignende kan købes på apoteket, i Matas og flere andre steder og har bestemt en virkning, hvis man husker at smøre sig med det 🙂

    • Stegemüller
     Stegemüller siger:

     @ Pia

     Mange tak for tippet. Det vil jeg prøve.

     En kollega har anbefalet Kranio Sakral Terapi: https://spotdeal.dk/Tilbud/9582 Jeg ved ikke rigtig, om det er noget for mig, men jeg vil gøre næsten alt for at blive af med smerterne.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen, det håber jeg bestemt også. Det er jo mine yndlingsaktiviteter, der er i fare, når jeg ikke kan sidde ved skærmen og skrive på alt mellem himmel og jord…

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Ellen

   Ja for pokker, det håber jeg også. Og velkommen hjem til dig.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kisser

   Mange tak skal du have. Jeg håber sørme, det snart går over.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.