, ,

Natteroderi

Oppegående

Da jeg havde været i bad og lavet kaffe, kom jeg til at se på uret. Det viste 23:18. Så var jeg altså stået op 6½ time for tidligt. Jeg kunne selvfølgelig blive oppe (en slags “oppegående”), men jeg kunne også blive heroppe med det formål at lege lidt med to ny programmer: “Icecream Screen Recorder” og “Icecream Slideshow Maker” De kan lave skærmbilleder og optage små videoer. Jeg har bikset en del med det allerede, og det er faktisk ret sjovt/irriterende.

Der er vældige manualer med, men at få dem læst… Jeg har haft så meget bøvl med det, og har været nødt til at skrive til deres support, at jeg ikke tror, det vil være godt med en guide til i hvert fald “Icecream Screen Recorder”. Jeg vant til forskellige programmer, og jeg tillader mig at tænke, at hvis jeg ikke kan få det til at fungere, er der nok også et par andre, der heller ikke kan.

Softwareguides

Det går rigtig godt fremad med mine softwareguides på supportsiden. Det er nu ved at være muligt at se ende på det, jeg har kaldet “ønskelisten”. Der ligger lige nu 92 sider i WordPress, og de 88 er mine, enten fordi jeg har skrevet det hele selv (90 pct.) eller fordi, jeg har været meget involveret. Under alle omstændigheder har jeg været involveret i hver eneste i forbindelse med opsætning, stavekorrektur og indholdskorrektur.

Af og til har jeg fået bidrag fra mennesker, der virkelig ikke kan formulere sig, hvor jeg har siddet og kæmpet for bare at forstå, hvad det var, der stod – altså hvad var meningen? I de tilfælde ville jeg faktisk foretrække at lave det hele selv. Det ville være hurtigere og lettere. Det er bare en hårfin balance: jeg vil på den ene side gerne have bidrag, og på den anden side skal de have en vis kvalitet, så alle guides på siden får den samme standard, som man så efter forgodtbefindende kan kalde lav eller høj.

Jeg har udarbejdet en vejledning, men så vidt jeg vurdere ud fra bidragene, bliver den ikke læst. Men det er jo på samme måde som jeg ikke selv orker at læse manualer.

Det store regneark i FKN

Jeg har tidligere omtalt det gigantiske regneark, jeg har overtaget og nu skal ajourføre. Det er lige ved at vælte mig af pinden. Indholdet er sådan interessant nok, fx er der inddraget parametre som m² og andel af indvandrere for at forstå butikkens omsætning. Jeg aner bare ikke, hvor jeg skal finde de data henne. Der er selvfølgelig Danmarks Statistiks “Statistikbanken”, men de opdeler ikke landet på samme måde, som vi gør, og i øvrigt ved de ikke noget om vores m² 🙂

Jeg har tænkt mig at lave en lang liste over de oplysninger, der skal bruges, og så simpelthen spørge mig frem, for at finde ud af, hvem der måtte have oplysningerne.

Jeg havde i mandags et lille møde med en fra “dataanalysegruppen” eller sådan noget. Han var også ved at dåne, da han så det. Det var jeg egl. lidt glad for. Jeg tror jo altid, det er mig, der er noget galt med.

13 Svar
 1. Anette
  Anette siger:

  Pipper lige med, det lyder ikke godt… om det mani ved jeg ikke, men det ikke godt, syntes du skal få en snak med din behandler inden weekenden.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Anette

   Jeg ringede til Psykiatrifondens telefonservice, og ventede 79 minutter… uden at komme igennem. Og så sagde jeg op!

   • Anette
    Anette siger:

    Det godt nok også længe… prøv i morgen.
    bare en eller anden i dit netværk det mindste.
    jeg r bekymret for dig
    Og ja jeg natroder selv igen…. god grund… deler når jeg kender resultatet… men rimelig godt måske….

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   Jørgen

   Jo du har egl. Ret, jeg plejer da ar vide, hvornår jeg går slumrer ind og hvornår, jeg vågner igen.Men lige nu er det som forhekset og jeg kan ikke regne med nok som helst.

 2. Anna
  Anna siger:

  Hanne!

  Historikken på din blog taler sit tydelige sprog. Jeg har læst med hos dig i flere år. Dine indlæg begynder at bære præg af starten på en mani, da du ikke registrerer tiden og din skrivestil ændrer sig på en måde, jeg ikke kan definere nærmere.

  Jeg er dybt bekymret. Få nu kontakt til din læge eller psykiatrisk hospital, så det kan blive behandlet i opløbet.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kære Anna

   Det er rigtig dejligt at høre fra dig og tak for at du læser med her. Jeg er altid glad for at have læsere.

   Uha som I alle sammen er enige. Det maner selvfølgelig til eftertanke. Selv synes jeg jo, jeg har det ganske udmærket – men det er på den anden side også et tegn. Hvis jeg nu ikke sover ordentligt i nat, vil jeg overveje situationen påny.

 3. Lene
  Lene siger:

  Hanne, nu bliver jeg bekymret. Du kan ikke have sovet meget og så opdager du ikke at klokken kun er 23.18. Og du vælger at fortsætte med at være oppe. Håber du har fået noget søvn nu og at du har talt med din læge.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Lene

   Du er jo temmelig enig med Kirsten, og det tager jeg naturligvis ad notam.

   Jeg havde vel sovet en times tid, da jeg gjorde mine morgenritualer ved midnatstid, og overhovedet ikke følte mig træt. Jeg gik i seng igen ved 3-tiden, og har derefter sovet fint.

   Jeg tænker selv, at det ikke er alarmerende, men at der er grund til at være opmærksom.

 4. Kirsten b r
  Kirsten b r siger:

  Kære Hanne
  Det går ikke at blive oppe. Alle har brug for søvn, ikke mindst du. En kop te med honning og så i seng igen. Jeg er bekymret. Det ligner mani. Få nu fat i Hvidovre eller hvem det er, der skal til, inden det går galt.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kære Kirsten

   Tak for din omsorg!! Jeg kan ikke lide honning ?

   Det er ikke mani, for det føles helt anderledes. Hvis det er noget, så er det en blandingstilstand, men den er ikke farlig. Jeg talte en hel del med psykologen om det i går.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.