, ,

Man tager en banan

Man tager en banan

Resten af opskriften

  • 1 banan (most – jeg stoppede den i stavblenderen)
  • 2 æg
  • ½ dl havregryn
  • 1 kiwi i tern
  • ½ bakke blåbær
  1. Mos bananen
  2. Rør æggene sammen med havregryn og 1/4 dl mælk
  3. Vend bananen i æggemassen
  4. Varm en pande godt op og bag to små pandekager. (Jeg fik altså tre pandekager ud af det, og de var ikke engang små. Det skyldes måske, at æggene var XL)
  5. Ved servering drys med blåbær og kiwi.

De smager virkelig godt. Havregryn og æg tilsammen giver en god mæthedsfornemmelse, uden at jeg føler mig fed. Jeg er virkelig glad for disse kasser “Slank 24/7”, og vægttabet gå indtil videre som planlagt. Og jeg morer mig med det regneark, jeg har udviklet til formålet.

En gæst

I næste uge skal jeg have en gæst, som så gerne vil smage al den spændende mad, jeg får nu og skriver om. Det var hende, der fik sat mig i gang med at få noget i køleskabet igen, og at begynde at lave mad igen. Hun er tusind gange bedre til at lave mad, end jeg er, men jeg vil alligevel gerne prøve, om jeg kan hitte ud af det, og hun har sagt. at om end ikke andet, laver vi det sammen. Og det er også bare en hurdle, jeg skal over, eftersom jeg før i tiden var ret ferm til at lave mad. Da jeg senest havde gæster, bagte jeg en rædselsfuld kage. Simpelthen komplet uspiselig.

Kasserne fra Aarstiderne er beregnet til én person, men så laver vi da bare fx to frokostretter og et aftensmåltid eller omvendt. Jeg vil plukke ud, så vi spiser det, der er allermest spændende for min ven. Det, der kan blive svært, er at styre tre opskrifter på én gang. Faktisk er det svært nok med én, for jeg skal hen at kigge på den mindst fem gange, selvom jeg prøver at indprente mig dens ord. Det er virkelig et af de områder, hvor jeg mærker den forringede kognitive kapacitet.

Arbejde

Jeg har lagt mig fast på, at mandage er arbejdsdage, så jeg vil gå i gang med at opgradere deres site til den nyeste version af WordPress, for det trænger det i høj grad til. Vi skal op på 4.9, så vi er klar til 5.0, der kommer inden for et par måneder. De siger, de ikke har opgraderet, fordi det plejer at gå galt med webshopdelen. Jeg bliver mere og mere glad for backup og mit testsite. Jeg ved ikke, hvad en times nedetid kan koste firmaet, men det er sikkert ikke billigt.

Måske kan jeg få det hele til at gå ned? 🙂

2 Svar

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.