, ,

Karakterer

ÆØÅ i Chrome

Jeg har brugt hele dagen på at kæmpe med ÆØÅ og forkerte links på arbejdspladsens hjemmeside set i Chrome. I guder. Jeg har prøvet simpelthen alt.

Problemerne giver ingen mening. Testsiden er fin i Chrome, men lige så snart jeg migrerer til livesiden, er den gal med ÆØÅ, links, der ikke er konsekvensrettede, og enkelte billeder/sliders mangler helt.

Jeg bruger normalt UpdraftPlus. Den fejlede de første par gange. Men til sidst lykkedes det, at få hele processen kørt igennem, det afhjalp bare ikke problemet. Så har jeg prøvet at lave det hele manuelt vha. FTP. Det hjalp heller ikke. Så jeg var på den.

Jeg endte med at købe support til det. Jeg er spændt på, om de kan løse det. Og jeg har bedt dem om at forklare problem og løsning, så jeg ikke havner samme sted ved næste migrering.

Senere: Supporten har allerede løst det, og nu ser det ud, som det skal. Pyh ha. I dag var det ikke så fedt at være “Webmaster & skribent”.

2 Svar
 1. Jørgen
  Jørgen siger:

  Det lyder bøvlet, men godt det er løst.
  Jeg synes stadig man ser enkelte gange at et ø vises som ? eller noget i den stil.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Ja gudskelov at det er ovre.

   Jeg prøvede lige at tjekke livesiden igen i Chrome, hvor det igen ikke var i orden. Herefter clearede jeg al cache, og så ser det rigtigt ud igen. Det drejer sig om denne side: https://npc.dk/

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.