, ,

Nyt job

Det var rigtig dejligt at komme på arbejde i Moderniseringsstyrelsen i dag, for alle kollegerne kom for at ønske tillykke med det nye job, og jeg kunne mærke, at de virkelig glædede sig med mig. Jeg er så lettet over at det er lykkedes at skaffe et nyt job. Det der letter mest er at slippe for angsten om kontanthjælpen.

Det er blevet afklaret, at jeg skal starte i Økonomisystemer den 11. marts. Jeg glæder mig virkelig meget.

Løntilbuddet er kommet og det skal nu drøftes mellem tillidsrepræsentanten, HR-afdelingen og mig. Umiddelbart synes jeg, det ser fint ud, men jeg har også den holdning, at man skal kæmpe for at få det så stort som muligt i udgangssituationen, fordi det efterfølgende er vanskeligt at få basislønnen justeret i opadgående retning.

24 Svar
 1. Jørgen
  Jørgen siger:

  Tillykke med jobbet – og lettelsen det har medført. Jeg tror også Fr. IX ville have glædet sig over du skal begynde på hans fødselsdag!

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Tak skal du have. Du kan tro jeg er lettet, i mine værste scenarier, så jeg jo lejligheden ryge, og hvad skulle jeg så gøre?

   Nu nærmer startdatoen sig, jeg vil tænke på Fr. IX 🙂 og jeg har sommerfugle i maven, men det er nok meget naturligt?

 2. christine
  christine siger:

  Kære Hanne, hvor er det bare dejligt for dig! Hjertelig tillykke! Håber du bliver glad for det. kh Christine

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   Kære Christine

   Tak for din kommentar og velkommen til min blog. Da det er første gang, du kommenterer her på siden skulle din kommentar lige godkendes. Fra nu af ryger du lige igennem.

   Jeg er meget gald for at det er lykkedes at finde et nyt job. Nu glæder jeg mig til at at starte den 11. marts.

 3. Susanne
  Susanne siger:

  Det glæder mig rigtig meget at komme lidt rundt i blogverdenen igen og finde ud af, at der nu er fast arbejde til dig. Stort tillykke med det. Jeg håber, at det bliver rigtig godt.

 4. Fruen i Midten
  Fruen i Midten siger:

  Kan godt forstå, at du er lettet. Tanken om kontanthjælp kan jo gøre enhver søvnløs. Det bliver spændende at læse indlæg fra dig, når du kommer godt igang 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Fruen i Midten

   Ja jeg er meget lettet. Med kontanthjælpen havde jeg ikke kunnet betale mine faste udgifter og jeg vidste virkelig ikke hvad jeg så skulle gøre.

   Jeg glæder mig til at skrive begejstrede indlæg om mit nye dejlige job 🙂

 5. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  @ Henny

  Tak skal du have 🙂

  Jeg har accepteret HRs udspil, da det svarer til lønnen som specialkonsulent, og det er jeg helt tilfreds med. ALT er bedre end dagpenge.

 6. Henny Stewart
  Henny Stewart siger:

  Igen tillykke! Og du har ret i, at det er bedst at kæmpe for en god udgangsposition. Det viser jo også både dig selv og andre, at du er bevidst om dit eget værd. Det er altid en god ting ™

 7. Anna Balslev
  Anna Balslev siger:

  Kære Hanne, Det er en rigtig god nyhed så et stort tillykke fra mig. Jeg er faktisk sikker på, at det er et job for dig med mange spændende og tidskrævende udfordringer. Så husk den gode nattesøvn og frisk luft – du ved om nogen, hvad brugersupport og leverandørstyring kræver! Knus og kærlig hilsen Anna

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   Kære Anna

   Velkommen til min blog og tak for din kommentar. Du lå og sprællede i mit spam-filter, og så skulle du lige godkendes, da det er første gang, du skriver her på siden.

   Jeg skal nok huske god nattesøvn og frisk luft 🙂

   Ja jeg føler mig velbevandret i brugersupport og leverandørstyring, men jeg kender ikke de statslige regler for rejser, så der er en masse nyt, jeg skal til at sætte mig ind i – og det bliver så skønt.

   Kærlig hilsen
   Hanne

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Ellen

   Jeg håber heller ikke at det er et problem, at jeg har bestilt en lang ferie, men det regner jeg ikke med. Jeg kan jo til gengæld være på posten, når ingen andre er der.

 8. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  @ Tove

  Tusind tak skal du have 🙂

  Det er helt berusende ikke at skulle tænke på dagpenge og trussel om kontanthjælp mv. Jeg har slette min profil fra diverse jobdatabaser og der er kun to uger til jeg ikke længere behøver trykke på diverse knapper på internettet for at bevise, at jeg stadig er aktiv jobsøgende.

  En af de første ting jeg tænkte var netop, at jeg kunne beholde min dejlige rengøringshjælp 🙂

 9. Tove
  Tove siger:

  Stort tillykke med dit nye FASTE job 🙂
  Det er lækkkert for dig, at du ikke skal tænke på dagpenge osv.

  Og nu kan du sagtens tillade dig at beholde din rengøringskone 😉

  Endnu engang stort tillykke – det er dig velfortjent 🙂

 10. Inge
  Inge siger:

  Det må være så dejligt at tænke i fast job, lønforhold og alt hvad det medfører.. Det glæder mig meget på dine vegne Hanne. 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Inge

   Tak skal du have Inge. Jeg er meget glad for pludselig at skulle forholde mig til, hvad jeg skal have i løn. Jeg sammennligner løntilbuddet med dagpengeniveauet og i sammenligning hermed er tilbuddet fyrsteligt. Det er dejlige udfordringer at have.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Mette

   Velkommen til min blog og tak for din kommentar. Du var gået i mit spamfilter, derfor svarer jeg så sent. Og så skulle din kommentar lige godkendes først, da det er første gang, du skriver her på siden.

   Ja det er så skønt, når det lykkes. Jeg er meget meget glad!

   Kh. Hanne

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.