,

Min exit som maler

Sidst jeg malede noget er vel ni år siden, hvor det gik ud over to reoler. De er nogenlunde pæne. Tænkte at jeg måske var blevet bedre med tiden, sådan bare ved et mirakel, og med tiden og med det grå hår, og så begyndte jeg på fire hylder, skaden ville da være til at overse, hvis det nu gik galt.

De hylder er simpelthen blevet så grimme, at de højst kan bruges i kælderen, og får jeg ikke lejligheden, bliver jeg nødt til at købe nogle nye her til! Jeg har brugt oceaner af tid, ødelagt en t-shirt, alt roder og køkkenet måtte gøres ekstra rent. Rullen og rullebakken er smidt ud sammen med maling og grunder.

Nu har jeg mine læsere som vidner. Hvis jeg atter engang skulle få den vanvittige idé at male noget igen, så bind venligst mine hænder på ryggen, og hold fast i min portemonnæ hos farvehandleren. Heldigvis kan jeg selv le ad det!

Respekten for min ven, der har malet en hel lejlighed på mere end 100 kvm, er vokset til uanede højder i dagens løb. Man burde kunne male ved at højreklikke! Jeg glæder mig over, at hver gang jeg sender opgaver til min PhotoShop-lærer er hans eneste kommentar “Perfekt”. Der er altid noget man er god til, man skal bare finde ud, hvad det er…

Sikke en lørdag.

2 Svar
 1. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  Kære Malermester Gert Larsen

  Tak for kommentaren. Dejligt! Jeg tror nu fuldt og fast på, at jeg ikke ejer talentet. Engang malede jeg et loft, det så også herrens ud. Malerrullen kunne ses i åretvis 8)

  Hvis jeg skal blive boende, kan jeg kun sige tak til tilbuddet om hjælp.

  Hvis jeg skal flytte, vil jeg hellere bede om hjælp til noget andet.

  I morgen ved jeg noget…

  Den talentløse maler…

 2. Gert Larsen
  Gert Larsen siger:

  Kære Hanne,

  Man kan jo ikke alt, og øvelse gør som bekendt mester. Og da du ikke maler hver dag, kan det skyldes manglende rutine, snarere end manglende talent. Hvem ved?

  Jeg gælder mig til at se hylderne, måske de er lidt Jens Jørgen Thorsen agtige?

  Jeg redder dem gerne for dig, hvis du er glad for reolerne. Det gode ved maling er, at det altid kan gøres om.

  Gert.

Der er lukket for kommentarer.