,

Hvidovre Gospel

Jeg gik over i kirken for at få endnu en oplevelse blandt de mange tilbud, der er her i julemåneden. Hvidovre Gospel var på programmet kl. 15:00 og frem til 16:30. Skøn oplevelse – man bliver glad af sådan et stort kor. Det er slående, hvor glade de alle sammen ser ud. Måske er det at synge lige som at løbe på rulleskøjter: man kan ikke gør det og være sur samtidig.

Der var fuld power på det store kor, og de fik folk til både at klappe og danse. Jeg tror, de var ca. 30 alt i alt, og de havde kunnet synge en meget større kirke op. Deres korleder er en lille spinkel kvinde, men hun har en stemme som en “big mama”, det er virkelig imponerende.

Jeg har faktisk tænkt på at melde mig ind i koret, men jeg er bange for, at jeg ikke synger godt nok, og jeg er nærmest for genert til at aflægge en korprøve. Min mor sagde engang til mig, at jeg var tonedøv, og den bemærkning har holdt ved – meget upædagogisk var det, må man sige, så nu tør jeg næsten ikke åbne munden, hvis det handler om at synge. På den anden side elsker jeg at synge, og hvis der er nogen i nærheden, som jeg kan “støtte mig til”, så går det faktisk meget godt, og jeg synger i hvert tilfælde ikke falsk. Måske skulle jeg alligevel vove mig derhen på en af deres øveaftener?

13 Svar
 1. Rejen
  Rejen siger:

  Jeg synes da absolut at du skal aflægge korprøve, jeg ville så gerne synge, men jeg synger desværre falsk. Min far havde den skønneste sangstemme, der er bare ikke nogen af os søskende der har arvet hans sangstemme. Afsted med dig og aflæg prøve. ;-D

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Rejen

   Tak for at også du skubber lidt på – det ender sørme med, at jeg går derover. Hvor er det ærgerligt, at du synger falsk, når du så gerne vil synge. Er det ikke noget man kan træne sig fra.

 2. Henny Stewart
  Henny Stewart siger:

  Af sted med sig! Og skulle det mod forventning vise sig, at du ikke har en tone i livet, så har de sikkert en tambourin, der skal slås på, eller noget andet, man kan være aktiv med i sådan en forbindelse!

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Henny

   Du har helt ret, en eller anden rolle, kan jeg sikkert godt udfylde, hvis det nu skulle vise sig, at min mor havde ret.

 3. Jørgen
  Jørgen siger:

  Fint at se Hvidovre kirke indefra når jeg nu gik forbi den anden dag. Kan godt lide at man ikke kan være sur og løbe på rulleskøjter samtidig. God fornøjelse den 8. januar.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Tak skal du have.

   Jeg tror nok, at jeg vover mig derover i januar, men det kræver lidt betænkningstid (det kan jeg jo så passende tænke over i julen).

 4. Kisser
  Kisser siger:

  Hanne, alle kan lære at synge. Jeg synger ikke særlig godt, men højt, og så synger jeg fra hjertet!
  For en del år siden var jeg på et ledelsesseminar på arbejdet, og vi skulle have en samarbejdsøvelse. Vi hyrede en af de dygtige korledere fra et af DRs kor, og vi havde korprøvesalen i en hel dag. Vores sang blev optaget på CD. Og det lød hammergodt. Og alle påstod at de ikke kunne synge.
  Så bare af sted med dig og syng af hjertets lyst. Så kan det kun gå godt.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kisser

   Det lyder rigtig spændende med jeres seminar. Jeg tror for så vidt også, at alle kan lære at synge, man/jeg skal bare overvinde genertheden. På en eller anden måde synes jeg, at det er vældigt “intimt” at stille sig op og synge. Engang gik jeg hos en sangpædagog, der var helt utrolig dygtig, og fik mig til at stå ved klaveret og synge allerede den første gang, jeg var der – så det kan åbenbart godt lade sig gøre.

 5. Kirsten b r
  Kirsten b r siger:

  Ja, Hanne, selvfølgelig skal du vove dig der. Du synger falsk, du er tonedøv, den salgs er ord der hænger ved resten af livet.

  Bare se at komme derhen. Du risikerer at gå glip at fantastiske timer, hvis du ikke gør det.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kirsten

   Jeg tror, du har ret – jeg prøver. Første chance er den 8. januar 2014, og jeg vil vove øjet.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.