,

Hvidovre Gospel

Jeg gik over i kirken for at få endnu en oplevelse blandt de mange tilbud, der er her i julemåneden. Hvidovre Gospel var på programmet kl. 15:00 og frem til 16:30. Skøn oplevelse – man bliver glad af sådan et stort kor. Det er slående, hvor glade de alle sammen ser ud. Måske er det at synge lige som at løbe på rulleskøjter: man kan ikke gør det og være sur samtidig.

Der var fuld power på det store kor, og de fik folk til både at klappe og danse. Jeg tror, de var ca. 30 alt i alt, og de havde kunnet synge en meget større kirke op. Deres korleder er en lille spinkel kvinde, men hun har en stemme som en “big mama”, det er virkelig imponerende.

Jeg har faktisk tænkt på at melde mig ind i koret, men jeg er bange for, at jeg ikke synger godt nok, og jeg er nærmest for genert til at aflægge en korprøve. Min mor sagde engang til mig, at jeg var tonedøv, og den bemærkning har holdt ved – meget upædagogisk var det, må man sige, så nu tør jeg næsten ikke åbne munden, hvis det handler om at synge. På den anden side elsker jeg at synge, og hvis der er nogen i nærheden, som jeg kan “støtte mig til”, så går det faktisk meget godt, og jeg synger i hvert tilfælde ikke falsk. Måske skulle jeg alligevel vove mig derhen på en af deres øveaftener?

Loading comments...