iPad Air

iPad er ankommet med GLS i dag, og jeg er gået i gang med at eksperimentere. Jeg har nogle problemer, som jeg håber, nogen kan hjælpe mig med.

 1. Jeg sætter de forskellige sprogindstillinger til dansk og alligevel foregår alting på engelsk. Hvorfor det?
 2. Jeg vil gerne installere Dropbox, men kan ikke få det til at fungere. Jeg vil gerne have selve Dropboxikonet på skærmen. Jeg har logget med min konto fra Dropbox og jeg kan se kontoen på netversionen, men jeg får ikke ikonet på skærmen, så jeg kan ikke arbejde med filerne endsige se dem. Jeg har prøvet at følge forskellige opskrifter fra Google, men jeg kan ikke få det til at fungere, det er som om, jeg bare kører i ring. Kan nogen – måske Overleveren – hjælpe?
10 Svar
 1. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  @ Rasmine

  Hvad overbeviser dig dog om, at du skal ikke skal have en iPad? Mine problemer er bare begynderproblemer.

 2. Tove
  Tove siger:

  Ad 1. min mors ipad lavede også samme nummer såvidt jeg husker. Og der var det landezonen vi gik ind i og ændrede. Så skulle den gerne slå over på danske 😉

  Ad 2. Alle apps skal hentes via itunes og det funker bare bagefter 😉

  Rigtig god fornøjelse med den

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Tove

   Ad 1: den del mangler jeg lige at få til at fungere.

   Ad 2: Dropbox fungerer nu efter at jeg bad iPad hente den via iTunes.

 3. overleveren
  overleveren siger:

  Tillykke med nyerhvervelsen.

  Ad 1 – aner det ikke.. er aldrig stødt i problemet men jeg ville lede efter en sprogindstilling eller en regions-indstilling i indstillinger/itunes.

  Ad 2. Hent appen i appstore og problemet er løst.

  Hanne, altså… det er en ipad, den er pr definition selvkørende.. hvordan kan du dog få problemer med at få den til at fungere som du vil have det. Jeg bliver en lille smule bekymret for dig i betragtning af at du vil søge support-job der kræver indsigter i alverdens computerproblemstillinger – og så driller en ipad, en printer og et sæt højtalere dig. Det hænger ikke sammen.

  Må jeg råde dig til at prøve dig frem, turde og vove at gøre ting i stedet for at fare på bloggen og søge hjælp. Jeg kan godt forstå dig, og jeg vil gerne hjælpe. Men ikke bare sådan – jeg har betalt meget dyrt for min viden, min erfaring og mine kompetencer og kunne formodentlig leve godt af det hvis jeg ellers magtede det, men jeg forærer den ikke væk. Du er nødt til at prøve at løse de her problemer, hvis du vil have et arbejdsliv som supporter. Ellers får du stress og går ned med flaget pga for høje krav.

  Når min kæreste skubber sin ny-indkøbte ipad over til mig med ordene “fix det” så er det ikke fordi hun ikke kan selv – så er det fordi hun er luddoven hvad angår sådan noget.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.