, ,

iPad

Jeg har simpelthen gjort det, jeg har haft lyst til længe: bestilt en iPad! Det er en ‘Personalised iPad Air Wi-Fi + Cellular 64GB – Space Grey’ plus et cover til den; der skal passes godt på den. Jeg er normalt altid god til at passe på mine ting, men hvis jeg nu slæber iPad med i tasken alle steder hen, kan den jo nemt få ridser i skærmen, og det skal bare ikke ske.

Jeg har valgt at få navn og telefon indgraveret på bagsiden i håb om, at skulle jeg miste den, vil der være rare mennesker, der finder den og ringer til mig.

Jeg faldt for en reklame, der dumpede ind i min mailboks. Normalt falder jeg aldrig for reklamer, men denne gang lykkedes det Apple at overbevise mig; de er knalddygtige forretningsfolk.

Alle, der har en iPad, skriver og taler om, hvor glade de er for den. Jeg har fx en ældre veninde i Odense, der engang havde en hjerneblødning (tror jeg, det var), og efter det, har hun rigtig svært ved at bruge højre hånd og arm; hun har købt en iPad, og den følger hende trofast overalt, for med den kan hun skrive notater, som hun ellers ikke ville kunne. På bloggen er der også mange, der skriver om deres iPad, så nu må jeg med på bølgen. Jeg glæder mig rigtig meget til den kommer, men der går 5 – 7 dage, så jeg må væbne mig med tålmodighed.

18 Svar
 1. overleveren
  overleveren siger:

  Tillykke med den, den skal du nok blive meget glad for.

  Jeg har osse mulighed for 3 g i min, men har nu aldrig følt behov for at smække et simkort i den. Kærestens nye ipad mini er uden 3g mulighed, for hvis ikke jeg har haft behovet i 1½ år så finder ingen af os det særligt sandsynligt at kæresten får det i hendes.

  Men det er meget afhængig af daglige vaner, om man rejser meget, om man pendler langt osv osv. Vi har ikke behovet. Og når det opstår – to uger om året – bruger vi iphonen som “modem”…

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Overleveren

   Jeg tror bestemt også, at jeg bliver glad for den. Det er et ønske, jeg har haft længe.

   Jeg tror heller ikke, at jeg får behov for simkort, og jeg vil også gerne spare de penge. Det er smart at kunne bruge iPhone som modem til iPad.

 2. Pia
  Pia siger:

  Den bliver du glad for, men vent lidt med det sim-kort. Jeg har ikke simkort i min, og kan gå på nette alle steder, også i ulandet.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Pia

   Mange tak for oplysningen, det er jeg glad for at høre, for så er der jo mange penge at spare.

 3. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  @ Rasmine

  Jeg vil fx gerne kunne ligge i sengen og tyde gotiske tekster, som ligger i Dropbox. Men det er da vild luxus og jeg kan ikke komme med en helt udtømmende forklaring på, hvad der overbeviste mig om, at jeg måtte have sådan en.

 4. Kisser
  Kisser siger:

  Godt køb. Du kan godt glæde dig – det er behageligt.
  Og med din snilde til edb glæder jeg mig til du finder ud af, hvordan man uploader billeder fra Ipaden til bloggen. Bare fordi – det kan jeg ikke finde ud af.
  Jeg besøgte Monets have i foråret, og har en halv million billeder derfra på min Ipad, og ikke et eneste kan jeg få over på min blog.
  Det er også en hel del nemmere at “komme på” nettet med en Ipad for man løfter bare låget og taster sin kode og man er på. I stedet for 30 sekunders opvarmning af PCen. Og når du slukker for Ipaden klapper du bare låget i.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kisser

   Når jeg har fundet ud af, hvordan man uploader billeder fra iPad til en blog skal jeg nok æave en vejledning – men du kan også spørge Overleveren, der har meget erfaring med iPad.

   Jeg er meget fascineret af, at Apple har skabt produkter, der er så vildt hurtige – jeg har set det i brug hos andre, og det ser godt ud.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.