Nyhedsbrev

Så er der et nyt nyhedsbrev på gaden. Du kan læse det her.

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her – og du kan framelde dig her.

Lidt på sidelinien: Af alle de 14 dømte vi undersøger, er det kun dem med tidsbestemte straffe, der sidder tiden ud. Dem med livstid benådes, enten efter kongelig resolution eller pga. kongens fødselsdag. Dette er måske værd at have in mente i dagens kriminaldebat?

8 Svar
 1. Pia
  Pia siger:

  Ingen tvivl om, at der kommer mange interessante historier ud af jeres arbejde.
  Jeg er bestemt langt fra, nogen ørn i tekniske udfordringer i forhold til Discus (og meget andet) men lige i dag, har jeg, på jobbet, kæmpet med teknikken på en hostet hjemmeside, hvor det også bare frøs fast. Da jeg kontakter Webbureauet, fortæller de, at versionen ikke kan arbejde sammen med den nye version ‘Explorer 11’. og at jeg skulle bruge en anden browser. Jeg tænker, om det kan være sådan noget, du er oppe imod?

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Pia

   Vi glæder os meget til at nå så langt, at vi kan præsentere resultaterne af vores arbejde. Vi vil lave en særskilt hjemmeside til resultaterne. Vi vil også i slutningen af projektet skrive en vejledning til, hvordan vi har gjort, så andre kan nye godt af vores erfaringer. Nettet er fantastisk til bl.a. videndeling.

   Det er slet ikke noget dårligt bud, du kommer med. Måske er jeg oppe mod, at der er nogle versioner, der ikke kan arbejde sammen? Jeg tænker bare, at firmaet bør være bekendt med eventuelle kompabilitetsproblemer og bør orientere mig om disse. Jeg er ret sikker på, at jeg allerede har fortalt dem, at jeg har Windows 7 på en 64 bit maskine.

 2. Jørgen
  Jørgen siger:

  Har set nyhedsbrevet er kommet og skal nok åbne det når jeg ser mails. Har læst det og synes det er eet yderst prisværdigt projekt I har sat gang i. Hvad er forklaringen på benådningerne? At det er synd for dem? At der ikke er plads i tugthuset? Eller …
  Fungerer dictus efter bøvlet?

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Vi er endnu ikke nået til at studere benådningerne, og dem vil vi nok også tage sammen med den enkelte sag. Det der derfor endnu for tidlig at sige noget om, hvad det skyldes.

   Jeg er ked af at sige det, men Dictus fungerer overhovedet ikke. Programmet brager ned den ene gang efter den anden, eller det er ikke til at få dikteringen i gang. Jeg er i dialog med firmaet, der gør, hvad de kan, men jeg er ved at tænke på, om jeg skal gøre brug af min fortrydelsesret, for dette her holder ikke. Jeg har senest skrevet sådan til dem:

   Kære Dictus-folk

   Jeg har stadig store problemer og er efterhånden ved at opgive at få det til at fungere.

   Vil I ringe mig op snarest muligt på 22 81 17 31?

   Jeg synes, det er vigtigt at fortælle, at jeg ikke oplever nogen som helst andre problemer med computeren, der er en meget kraftfuld maskine og næsten ny. Når Dictus fryser, er det kun dette program, der fryser, resten af computeren fungerer, som den skal.

   Nu oplever jeg:

   Programmet brager ned gang på gang uden at jeg foretager mig noget med det overhovedet. Headsettet ligger nede på kabinettet og mikrofonen står i dvale. Jeg er typisk i gang med at skrive til en hjemmeside eller på Facebook. Jeg sender en rapport, hver gang det sker. Jeg håber, I samler disse rapporter sammen og arbejder videre med dem. I starten skrev jeg en lang tekst til fejlrapporterne – men det orker jeg ikke at blive ved med, for nedbrudene er for hyppige.
   Der står, at mikrofonen lytter, men metret bevæger sig ikke. Der skrives ikke til skærmen. Hukommelsen står i processer til at bruge 114.000 eller 18.000.
   Lige nu kan jeg overhovedet ikke få programmet til at starte.
   Når jeg vil træne nye ord i ordbogen, reagerer mikrofonen næsten ikke. Der er et lille udslag på metret, men indtalingen registreres ikke. Playback-funktionen starter ikke efter indtalingen.
   Dictus er stadig meget sløv til at komme i gang, når man lige tænder for programmet – ofte kommer den slet ikke til live. Meget ofte går jeg i gang med at skrive selv, fordi jeg ikke har tid til at sidde og vente på, at Dictus vågner.
   Hvis man står i det lille skrivefelt og skifter vindue, er skrivefeltet tomt, når man vender tilbage til vinduet. Man må starte forfra med at diktere. Det må da være en fejl. Man har ofte brug for at skifte mellem vinduer.
   Hvis jeg har dikteret en mængde tekst i det lille skrivevindue og vælger indsæt, når jeg er færdig med at diktere, sker det meget meget ofte, at sidste del af teksten er væk efter indsættelsen. Det er som om jeg støder ind i en max-grænse på antal tilladte ord. Det er altid i slutningen af teksten, at der kappes af.

    • Stegemüller
     Stegemüller siger:

     @ Jørgen

     Dictus er genialt, når det ellers virker! Jeg håber stadig på, at firmaet kan bringe det til at virke for mig, for jeg vil virkelig gerne bruge programmet.

     Måske er det en rigtig god idé til et julegaveønske?

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.