,

Nyhedsbrev

Tilbage på scenen

Jeg driver et lille nyhedsbrev om slægtsforskning og relaterede emner, og det har jeg gjort siden 2010. Det udkommer med højst uregelmæssige mellemrum, fx er det seneste udkommet i maj 2014 og så altså også i dag.  Jeg har ambitioner om at udkomme ca. en gang om måneden. Du kan se det her. I dag handler det om kriminalhistorie.dk og om gamle billeder.

Hvis du af en helt tredje grund skulle have lyst til at abonnere, klikker du her. Jeg lover, at du ikke bliver spammet til.

Jeg har 72 abonnenter, og det er jeg helt godt tilfreds med. Nogle få af dem har jeg truffet IRL, men de fleste er nogle, der har fundet vej ad anden vej. Hvis jeg kan magte at få det til at udkomme noget oftere, kan jeg sikkert få antallet af abonnenter til at vokse, og det kunne nu være helt sjovt.

Jeg bruger programmet MailChimp til at udarbejde det i. Det er et utrolig smart program med et væld af forskellige muligheder og mange flotte skabeloner. Det er bare at vælge en skabelon og så begynde at fylde sit eget indhold i, og når man først har prøvet det et par gange, er det legende let. Man kan sende de første 2.000 mails gratis; der når jeg aldrig op. Til tider er jeg ret fascineret over alt, hvad man kan finde gratis på nettet.


Jeg er blevet ringet op af Psykiatrifonden, og skal til det første møde derinde fredag den 13/2 kl. 13:00. Men ØV hun lød ikke særlig flink; jo måske lidt midt i samtalen, men ikke til en start og ikke til slut. Heldigvis kan Bodil gå med, og det tager brodden lidt af det. Hvis hun nu havde lydt flink, ville det hele have været meget bedre.

 

4 Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Tak skal du have. Det morer mig jo at lave det, så nu vil jeg prøve at holde fast i de gode takter.

 1. Lene
  Lene siger:

  Dejligt at læse at du holder fast i de gode rytmer med dine interesser og udsendelse af nyhedsbrev. God aften til dig

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Lene

   Tak skal du have. Ja jeg prøver at holde fast i en eller anden form for normalitet.

   Du må også have en god aften.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.