Nyhedsbrev

I 2009 0g 2010 drev jeg et nyhedsbrev, som jeg kaldte “Gamle nyheder for slægtsforskere”. Formålet var at dele de ting, der rørte sig i min slægtsforskning.

Så kom bloggen, hvor jeg deler de emner, der rører sig i min slægtsforskning og i øvrige dele af mit liv. Det er så let at blogge, man logger bare ind, skriver sit indlæg, trykker send, og så er det gjort. På grund af bloggen sygnede nyhedsbrevet langsomt hen.

Jeg har har dog besluttet mig for at prøve at genoplive nyhedsbrevet, som genereres med MailChimp, der er intet mindre end genialt. Man kan vælge mange forskellige templates, som er virkelig flotte og avancerede. Jeg har dog valgt at danne mit eget template, for mine læsere er garanteret ikke interesserede i farvestrålende indhold og avancerede features; jeg tror, de vil have indhold frem for alt. Derfor har jeg lavet et meget simpelt template med ét billede, der samtidig fungerer som link til mine slægtsdata, og så teksten.

Jeg brugte lang tid i går på at få det sat op, for der er sket meget nyt på MailChimp, siden jeg var der sidst. Jeg tog udgangspunkt i et template med et topbillede og to billeder i bunden. Sidstnævnte ville jeg bare slette, men det kunne jeg simpelthen ikke finde ud af, selv om der var en knap, der hed ‘delete’. Derfor endte det som sagt med, at jeg lavede mit eget template.

Her kan du læse det første nyhedsbrev i denne omgang. Hvis du af en eller anden grund skulle ønske at tilmelde dig, kan det ske her. Nyhedsbrevet vil komme med uregelmæssige mellemrum, og kun når jeg synes, der virkelig rører sig noget nyt i min slægtsforskning. Det vil sige, at hvis du tilmelder dig, har du sikkerhed for ikke at blive spammet til med e-mails. Hvis du allerede er tilmeldt nyhedsbrevet men ikke vil have det mere (det håber jeg selvfølgelig ikke) kan du slippe for det ved at klikke her.

8 Svar
 1. Fruen i Midten
  Fruen i Midten siger:

  Det ser spændende ud! Jeg vil ikke tilmelde i første omgang, men hvis du nu lægger et link på bloggen, hver gang du har begået et nyt nyhedsbrev, så tror jeg, at jeg tit vil lægge vejen forbi 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Fruen i Midten

   Jeg håber, jeg kan gøre det spændende for mine læsere, for det er jo sådan, jeg kan holde på dem 🙂

   Det er en rigtig god idé at lægge et link på bloggen. Det vil jeg huske.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.