,

En spørgeskemaundersøgelse

En spørgeskemaundersøgelse

Jeg tror ikke på, jeg kun kun får ét svar

En spørgeskemaundersøgelse

Jeg lagde et link til en lille spørgeskemaundersøgelse på Facebook for 1½ time siden, men jeg har kun fået et eneste svar – det kan simpelthen ikke passe, da jeg fra statistikkerne ved, jeg har en pænt stor, fast læserskare.

Jeg tror, de berømte og berygtede “fællesskabsregler” har sat en stopper for undersøgelsen. Jeg giver imidlertid ikke op så let.

Jeg skrev følgende på Facebook

“Jeg har haft hjemmesiden mange år og nyhedsbrevet et par år.

Nu vil jeg gerne vide, om der er emner, du ønsker flere af eller færre af i det år, der ligger blankt og vårfrisk foran os. Jeg lover ikke at opfylde dine ønsker, men vil gerne bede om en retningsgivende strømpil.

Derfor har jeg udarbejdet et kort spørgeskema, du måske har tid og lyst at udfylde? Du finder det her.

Du slipper ikke for at afgive din e-mail-adresse, hvilket medfører, at du vil få nyhedsbrevet mandag morgen ca. kl. 06:00.

Jeg lover dog, at det er meget let at slippe af med det igen. Det kræver blot et enkelt klik med musen i det første nyhedsbrev på mandag.

På forhånd tusind tak.

Venlig hilsen

Hanne B. Stegemüller”

Hvis du udfylder spørgeskemaet, mens jeg går ned og handler, bliver jeg så glad, og jeg vil tage hvert eneste svar under seriøs overvejelse. Og det er som nævnt let at slippe af med det (ellers interessante) nyhedsbrev, du tegner dig for.

0 Svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i debatten?

Du er mere end velkommen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.