,

Nyhedsbrev

Jeg bruger MailChimp til mit nyhedsbrev, som jeg har haft i en del år men ikke udnyttet aktivt. Programmet er superlet at arbejde med og meget lækkert sat op. Jeg har haft tænkt, at der var et link på forsiden af min hjemmeside, og så måtte det være godt – eller rettere, jeg kunne ikke finde på mere. Realiteten er, at det link er der ingen mennesker, der falder over, og som resultat heraf har jeg haft 48 abonnenter i årevis.

Nu er det – surprise – gået op for mig, at jeg skal bruge nyhedsbrevet meget mere offensivt. Tilmeldingslinket skal promoveres alle mulige steder, fx også i min mailsignatur.

I forbindelse med at vi offentliggjorde “Jeg druknede mine børn”, omtalte jeg den i to Facebook-grupper og lagde samtidig et link til nyhedsbrevet, så folk kan melde sig til og få en e-mail, når der er en ny historie på kriminalhistorie.dk. På en dag voksede antallet af abonnenter fra 48 til 57! Nu har jeg også lagt et link på forsiden af kriminalhistorie.dk, så det er tydeligt, at man kan tilmelde sig en nyhedsservice.

Vi gør et kæmpearbejde med at lave kriminalhistorierne, og så skal de sørme også læses og “skubbes ud over rampen”, for vi har altså nogle gode historier. Umiddelbart vil jeg mene, at vi har en potentiel læserskare på ca. 8.000, men det er meget svært at fange dem alle sammen. Når vi har  en ny historie, markedsfører jeg den her:

 • Facebookgruppen “Slægtsforskning”
 • Facebookgruppen “Genealogisk forum”
 • DIS-Danmark Slægt & Datas Forum
 • Min blog
 • Mit nyhedsbrev

Der kan sikkert findes flere kanaler, det drejer sig bare om at være lidt kreativ. I næste nummer af Slægt & Data kommer der en artikel om kriminalhistorie, og vi håber, at det vil give en masse nye læsere og også abonnenter på nyhedsbrevet. Markedsføring er hårdt arbejde, og man skal have gang i virkelig mange kanaler, før det batter, men det er sjov at lege PR-chef.

Have a nice day!

PS: Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her 🙂

4 Svar
 1. Pia
  Pia siger:

  Endelig fik jeg læst historien. Gribende og forfærdelig som sådanne nu en gang er.

  Markedsføring er hårdt arbejde, men ingen virksomheder kan klare sig uden. PR er nødvendigt for at blive set og hørt.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Pia

   Ja det er en frygtelig historie, og jeg kan slet ikke lade være med at forestille mig den frygtelige kvide, han må have været i. Tænk at føle at man ikke har nogen anden udvej end at slå sine egne børn ihjel. Det er så tragisk, som noget kan være.

   Det er spændende at lave markedsføringen for http://www.kriminalhistorie.dk og det er skønt at mærke, at det nu begynder at have effekt; folk finder vores side og kan lide det, de ser. Vi gør et stort arbejde for at få historierne fortalt, og så skal de også markedsføres godt.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.