,

Nyhedsbrev

Jeg bruger MailChimp til mit nyhedsbrev, som jeg har haft i en del år men ikke udnyttet aktivt. Programmet er superlet at arbejde med og meget lækkert sat op. Jeg har haft tænkt, at der var et link på forsiden af min hjemmeside, og så måtte det være godt – eller rettere, jeg kunne ikke finde på mere. Realiteten er, at det link er der ingen mennesker, der falder over, og som resultat heraf har jeg haft 48 abonnenter i årevis.

Nu er det – surprise – gået op for mig, at jeg skal bruge nyhedsbrevet meget mere offensivt. Tilmeldingslinket skal promoveres alle mulige steder, fx også i min mailsignatur.

I forbindelse med at vi offentliggjorde “Jeg druknede mine børn”, omtalte jeg den i to Facebook-grupper og lagde samtidig et link til nyhedsbrevet, så folk kan melde sig til og få en e-mail, når der er en ny historie på kriminalhistorie.dk. På en dag voksede antallet af abonnenter fra 48 til 57! Nu har jeg også lagt et link på forsiden af kriminalhistorie.dk, så det er tydeligt, at man kan tilmelde sig en nyhedsservice.

Vi gør et kæmpearbejde med at lave kriminalhistorierne, og så skal de sørme også læses og “skubbes ud over rampen”, for vi har altså nogle gode historier. Umiddelbart vil jeg mene, at vi har en potentiel læserskare på ca. 8.000, men det er meget svært at fange dem alle sammen. Når vi har  en ny historie, markedsfører jeg den her:

 • Facebookgruppen “Slægtsforskning”
 • Facebookgruppen “Genealogisk forum”
 • DIS-Danmark Slægt & Datas Forum
 • Min blog
 • Mit nyhedsbrev

Der kan sikkert findes flere kanaler, det drejer sig bare om at være lidt kreativ. I næste nummer af Slægt & Data kommer der en artikel om kriminalhistorie, og vi håber, at det vil give en masse nye læsere og også abonnenter på nyhedsbrevet. Markedsføring er hårdt arbejde, og man skal have gang i virkelig mange kanaler, før det batter, men det er sjov at lege PR-chef.

Have a nice day!

PS: Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her 🙂

4 Svar
 1. Pia
  Pia siger:

  Endelig fik jeg læst historien. Gribende og forfærdelig som sådanne nu en gang er.

  Markedsføring er hårdt arbejde, men ingen virksomheder kan klare sig uden. PR er nødvendigt for at blive set og hørt.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Pia

   Ja det er en frygtelig historie, og jeg kan slet ikke lade være med at forestille mig den frygtelige kvide, han må have været i. Tænk at føle at man ikke har nogen anden udvej end at slå sine egne børn ihjel. Det er så tragisk, som noget kan være.

   Det er spændende at lave markedsføringen for http://www.kriminalhistorie.dk og det er skønt at mærke, at det nu begynder at have effekt; folk finder vores side og kan lide det, de ser. Vi gør et stort arbejde for at få historierne fortalt, og så skal de også markedsføres godt.

 2. Donald
  Donald siger:

  Den historie havde jeg jo hørt foromtalt og ventede spændt. Jeg kan se at manden har nogle af de problemer, som jeg genkender i mange skikkelser alle steder, hvor der er vold. Han er ikke den første, der ikke kan lide at tale om at han har slået sine børn ihjel. Som barn blev det somme tider (jeg syntes alt for ofte) nævnt at der var en mand et eller andet sted Danmark som havde skudt sin kone og sine børn og som ville have skudt sig selv bagefter men ikke kunne finde ud af at begå selvmord! Jeg gad vide om den slags for karakterbrist, som jo også fik ham til at forsømme omsorg for børnene, i dag ville få nogen til at reagere? Jeg kan huske jeg engang i 1967 sad i toget til Korsør og to pædagoger diskuterede hvordan man kunne hjælpe unge narkomaner, og min eneste tanke var at de skulle holde fingrene væk og lade folk bestemme selv! Jeg var skoletræt! og pædagogtræt! Hvis det havde været i dag, var jeg måske blevet tatoveret punker! Oprører! 🙂

  Hvad der undrer mig ved historien er, at han ikke beskriver hvordan børnene reagerer på at blive smidt i vandet. De må da have kæmpet imod, sprællet i vandet? Man kan forstå at han selv kunne svømme, og så kan man gætte, at børnene ikke kunne – men jeg kan ikke se det for mig, jeg forestiller mig at børn ville kunne klare sig – men hvis der var bølger, så kunne de ikke. Tænk at han kunne lokke dem med ud. Uha.

  Jeg håber ikke du tager anstød af den lange udredning af mine tanker her! 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Donald

   Jeg tager naturligvis aldrig anstød af lange og gode kommentarer!

   Hvis lignende fandt sted i dag håber jeg inderligt, at systemet greb ind. Det der imidlertid er interessant ved vores historie her er, at børnene ikke er omsorgssvigtede; han er en god og kærlig far for sine børn, han kan bare ikke passe dem, fordi han ikke kan få pengene til at slå til, og det kan han ikke fordi, han ikke kan passe sit arbejde, og han kan ikke arbejde fordi han drikker. Altså er alkoholen den egentlige årsag til alle problemerne.

   Du har ret i, at det på en eller anden måde mangler, hvordan børnene reagerer på at blive smidt i vandet, men det står der ikke et ord om i kilderne til vores kilder, og vi forholder os stricte til kilderne.

Der er lukket for kommentarer.