, , ,

Nyhedsbrev

Som årene dog går…

Jeg registrerede mit domæne i januar 2004 for at kunne dele mine slægtsforskningsresultater, og det havde jeg meget sjov med, og der var mange fællesskaber knyttet til det.

I 2006 oprettede jeg den første blog, vist nok en Nucleusside, der skulle fungere som et ugentligt nyhedsbrev om resultater i slægtsforskningen. Indholdet på bloggen bredte sig dog ret hurtigt til alt mulig andet. I 2008 oprettede jeg derfor et nyhedsbrev hos MailChimp, og det fungerede indtil 2010.

Jeg har genoptaget nyhedsbrevet, bare for sjov, og jeg er glad for at se, at der kun er tre af mine dengang 97 abonnenter, der nu har klikket nej tak til flere nyhedsbreve fra mig her otte år efter, de sidst fik en mail. Så er der 94 tilbage, og det er sådan set meget godt. På siden her er der et stykke nede en formular, hvor man kan tilmelde sig, og så kommer der et nyhedsbrev to gange om måneden. Der vil helt sikkert være et stort overlap med bloggen.

MailChimp er både genialt og gratis, og for søren da hvor er der kommet meget ny funktionalitet til på de otte år jeg var fraværende. Det kan simpelthen alt, og jeg forstår ikke, hvordan de kan gøre det gratis.

Jeg brugte en del tid på at lave skabelonen, for der er så mange muligheder, at det er svært at vælge til og fra. Indtil videre er jeg landet på dette.

Hjemmesiden

Jeg tror, den er ved at have fundet sit endelige leje, for der er kun ganske få hængepartier – bortset fra de søgbare gravstene på 14 kirkegårde understøttet af 11.000 billeder, Dansk KirkegårdsIndex og mine egne slægtsdata, som jeg skal have ekstern bistand til.

De tre punkter herunder kan jeg ikke klare, men jeg kender nogen, der kan.

 1. Kan man bede menupunktet “Blog” hoppe ned til teksten “Om alt mellem himmel og jord”. Jeg har forsøgt mig med “anker-links”, men jeg kan ikke få det til at fungere.
 2. Nøgleord/Tags fungerer ikke.
 3. Hvordan indsættes en “Tabsection” fra “Layout elements”, når jeg også vil have en side bar? Når jeg prøver ryger sidebaren bare nederst.

 

 

 

2 Svar
 1. Jørgen
  Jørgen siger:

  Det gør den, tiden. Den går i samme tempo som altd, men den opleves som lidt af en hastværker. Hvad hvis den gik halvt så hurtigt?

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Nemlig! Ja man kan vel nærmest få følelsen af at hastigheden vokser eksponentielt i en kurve, der følger alderen.

   Hvis den gik halvt så hurtigt, ville vi vel leve dobbelt så længe?

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.