,

Det gik stærkt!

Angsten for e-boks

Jeg har tidligere skrevet om angsten for e-boks. Den fik jeg at føle igen, da der kom en mail med den lakoniske passus :”Du har fået ny post fra Hvidovre Kommune”. Koldsved og hjertebanken. Den ville ikke åbne i Firefox; at skulle skifte over til Chrome tog også tid. Afskyeligt.

Usympatisk

Jeg er så usympatisk, at jeg føler, at min tidligere bisidder og jeg har vundet en stor sejr, og sagsbehandlingstiden var to (!) dage. Vi fik da fyret op under dem.

Det gik stærkt!

 

Der var reelt ikke noget at komme efter, men jeg er verdens mest bekymrede menneske, så jeg vil se tingene på skrift (og i netbanken), før jeg stoler på det. Og det er jo ikke mig, der har magten – det er dem.

Det, man må sige, er, at det sørme gik stærkt. Det havde jeg ikke forventet. Nu forventer jeg derimod at kunne spise og sove igen.

Jeg kan ikke lade være at fundere over, at jeg i to og et halvt år klarede en usikkerhed, der samlet set var langt værre end dette. Gad vide hvordan i alverden jeg holdt til det?

16 Svar
 1. Eric
  Eric siger:

  Godt at det faldt på plads – og overraskende hurtigt! Men du brugte jo også paragrafferne som glødende tænger 🙂 Blot kan jeg ikke lade være at tænke på dem, der ikke har de evner og den hjælp.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Tak! Jeg har aldrig tidligere set en kommunal sagsbehandling på to (!) dage. Det hjælper åbenbart at bede om et tidsestimat sammen med det med paragrafferne. Jeg skrev brevet som var det en arbejdsopgave, for så forblev angsten hjemme hos mig selv, og kom ikke til deres kundskab. Man får ikke noget ud af at skrive, at man er angst for, om der kommer brød på bordet.

   Nemlig: jeg tænker også på dem, der ikke kan og ikke har en hjælper. Hvad søren skal de mennesker gøre? Der er én mulighed, som mange benytter, og det er Facebookgruperne. Jeg nasser på en af dem (læser men bidrager ikke), der hjælper folk hinanden, og af og til er jeg overrasket over kompetenceniveauet. Der sidder simpelthen folk, der kan ryste de rigtig bestemmelser ud af ærmet. Men bortset fra Facebook, så har jeg ingen forslag til, hvad de kan gøre.

 2. martin østerberg
  martin østerberg siger:

  Hej kære Hanne

  Jeg er glad for kommunen kunne lette røven, det manglede bare andet. Du ved hvor du har mig, skulle du have brug for en ven i en snæver vending….men skisme godt tingene kom på plads…;-)

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kære Martin

   Tak for din søde besked. Det er godt at vide, at du er der. Du og René er helt igennem perler.

   Jeg er også glad og lettet! For søren da hvor var det meget lidt rart.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Du kan tro, jeg nu skal have noget mad. Den står på “Krydret svinekam med couscoussalat, aubergine og rucola”. Jeg glæder mig allerede til igen at hygge i køkkenet.
   Og i aften/nat vil jeg gå i seng før 04:00. Det er nok bedst. Jeg har trukket vejret. Men for f***** har dette været forfærdeligt, også selv om det kun har varet 2 – 3 dage.

 3. Lone Ebbesen
  Lone Ebbesen siger:

  Jamen det beviser vel på en måde, at du har en vis gennemslagskraft. Det er kke alle forundt, det må du glæde dig over, ikke?
  Kh

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Lone

   Velkommen til min hjemmeside og mange tak for din kommentar, der, af spamhensyn, lige skulle godkendes først. Fra nu af vil du stryge lige i gennem.

   Jo jeg glæder mig, og du har da ret, i at jeg trods alt stadig har en vis gennemslagskraft. Jeg er måske ikke så skarp som i gamle dage, men jeg er lige så stædig… Og jeg “følte” – citationstegn, da der ikke skal være følelser i bekendtgørelser – at jeg havde ret. Jeg turde bare ikke tro på det.

   Kh
   Hanne

 4. Ingrid Lønne Sørensen
  Ingrid Lønne Sørensen siger:

  Sender dig et hjertevarmt Tillykke! – jeg kan så godt genkende din beskrivelse af angsten/uroen, når der dukker post op i enten E-boks eller i èn eller anden intern digital postkasse.
  Den reaktion kan jeg ikke styre, endda selvom jeg blev tilkendt førtidspension, efter et langt, svært forløb …
  de kærligste hilsner, Ingrid på Mors

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Hej Ingrid helt deroppe på Mors.

   Velkommen til min hjemmeside og mange tak for din kommentar, der, af spamhensyn, lige skulle godkendes først. Fra nu af vil du stryge lige igennem.

   Ja, den for***** e-boks, der dog som hovedregel er en skøn ting. Mens jeg fik boligstøtte, sendte Udbetaling Danmark (det uvæsen) mails via e-boks hver anden uge. Til sidst blev jeg immun.

   De bedste hilsner – og med ønsket om en god dag.
   Hanne

 5. Birgit Storm
  Birgit Storm siger:

  Kære Hanne
  Tillykke med, at du nu kan overleve. Det glæder mig. Jeg skylder dig et svar fra tidligere, men lige nu har jeg styrtende travlt. Rejser fredag, så det først om en 14 dages tid.
  Pas på dig. Mv Birgit

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kære Birgit

   Velkommen til min hjemmeside og mange tak for din kommentar, der -af spamhensyn – lige skulle godkendes først. Fra nu af vil du stryge lige igennem.

   Ja tak – nu kan jeg lige præcis overleve.

   Du svarer bare, når du har tid. Men vi skal da have set på det der Legacy 🙂

 6. Birgit
  Birgit siger:

  Hurraaaa, hvor er det dejligt at læse, for jeg var bekymret for dig, Hanne!

  Og kan du så se at få noget at spise, og komme i seng i ordentlig tid i aften. 🙂

  Tillykke og stort knus
  Bix

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kære Bix

   Tusind tak skal du have. Man må da sige, at vi fik fyret op under forvaltningen. Jeg har aldrig tidligere hørt om en afgørelse, der blev truffet på to (!) dage. Den usympatiske del af mig, glæder sig.

   Jeg var såmænd også selv bekymret. Så vidt jeg husker, fik jeg ikke føde indenbords i går.Som afbigt skal jeg derfor have “Krydret svinekam med couscoussalat, aubergine og rucola”.

   • Birgit
    Birgit siger:

    Jeg synes nu ikke, der er nogen grund til at kalde det ‘den usympatiske del’ af dig, for det var jo din overlevelse, om man så må sige, der afhang af det, så det manglede da bare.

    Uhm, det lyder sørme godt, med den krydrede svinkam!

    Kh. Bix

    • Stegemüller
     Stegemüller siger:

     @ Kære Bix

     Jeg er helt enig med dig, men af og til kan det have effekt at underspille med ordene. Det er sådan et lille retorisk trick.

     Kh.
     Hanne

     PS: Hils Fukaj.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.