God service

I torsdags døde min TV-boks fra YouSee tilfældigvis efter jeg var kommet til at trykke på STB-knappen og tilfældigvis efter at YouSee havde været nede, og så var det jo nemt at tro, at der var en sammenhæng, men det var der nok ikke. Boksen var bare stendød, kunne jeg konstatere efter at have talt med deres support om fredagen. De ville sende en tekniker, og han kom så i dag og erklærede boksen for endeligt død. Jeg ser så TV Avisen på iPadden lidt endnu.

De vil sende en ny boks. Jeg er så uendeligt dum til hardware, så jeg stillede min dumhed til offentligt skue og sagde til ham, at jeg nok ikke kunne finde ud af at sætte den op – og da slet ikke hvis det er en af de moderne med harddisk i. Da jeg havde klaget min nød lidt, tilbød han at komme på fredag efter 13:00 og sætte den op for mig. Det kalder jeg god kundeservice. Jeg regner ikke med, at noget af det koster mig noget.

Måske kunne jeg have fundet ud af det, men det ville sikkert have taget mig hele eftermiddagen og TV interesserer mig faktisk ikke; jeg skal bare kunne se TV Avisen og “Broen” om søndagen, så er jeg tilfreds.

11 Svar
 1. Donald
  Donald siger:

  Så nu er klokken senere fredag og det er måske ordnet? TV-boxen udskiftet?
  Jeg synes man skal huske at vi alle kan lave fejl, i den grad! især når det er noget, som ikke lige er indenfor det vante område.

  Men her var der tale om HW-svigt! og så kan det være svært at stille den rigtige diagnose.

  Det var godt han vejledte gennem telefonen så I fandt fejlen og nu er boksen forhåbentlig skiftet. Og en dejlig week-end er forude? 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Donald

   Du har helt ret: teknikeren har lige været her og boksen er skiftet, sat op og koblet på nettet via en dongle (hedder det vist). Boksen kan optage, sætte på pause og alt mulig andet, som jeg slet ikke forstår kan lade sig gøre. Jeg tror, jeg vil studere brugsanvisningen for at se alle de muligheder, jeg pludselig har fået. Det med at optage kan jeg virkelig godt se idéen i.

   Jeg har ikke rigtig nogen planer for weekenden, men den skal nok blive OK. Jeg håber også, at du får en god weekend.

 2. Pia
  Pia siger:

  Det er ikke mig der står for den del her i huset, men jeg ved at diverse tv-udbydere er meget hjælpsomme over telefonen. Jeg har aldrig hørt om besøg, men det har nok noget med vores adresser at gøre 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Pia

   Du har ret i, at de er hjælpsomme via telefonen. Da de skulle diagnosticere om min boks var død eller ej skete det også via telefonen. Jeg synes, de er meget effektive, man kommer hurtigt til, og faktisk synes jeg også, det er fint, at de garanterer, at man hører fra en tekniker inden for 48 timer.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Inge

   Ja det er nemlig rigtig dejligt. Jeg tror bestemt, at jeg holder fast i YouSee som udbyder, for de gør det også godt med deres bredbånd.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.