, ,

Gamle poster på min hjemmeside

Gamle poster på min hjemmeside

Måske “vælter” din Facebook

Logo fra LinkedInJeg arbejder på at udvide mit virtuelle netværk. Derfor har jeg lavet en profil på LinkedIns hjemmeside med erhvervserfaring fra mit uaktuelle CV og hvad der ellers kan være (ir)relevant derfra, så det bliver muligt at skabe forbindelse til gamle forbindelser.

LinkedIn er jo primært et fagligt netværk, men de kan ikke censurere, hvad man bruger det til, så jeg bruger det i privat øjemed.

Jeg har brugt lang tid på det, da LinkedIn er svær at overskue og rodet. Der findes masser af guides til tjenesten, men 95 pct. er på det pseudoengelsk, jeg af princip ikke gider læse.

Der skal også “aktiviteter” på profilen, hvis den skal kunne tiltrække forbindelser. Da der ikke er meget sjov ved selv at kopiere gamle links fra hjemmesiden, har jeg fundet en tjeneste (OneUp), der sørger for automatisk at kopiere poster fra min hjemmesides feed til LinkedIn. Og det ser faktisk ud til at virke.

Tjenesten er smart, for den kan sørge for også at sende en kopi til Facebookprofilen. Så nu er det slut med selv at sidde og kopiere links.

OneUp kigger hver 20. minut efter, om der skulle være nyheder i ens feed. Hvis svaret er ja, lægger de linket på både Facebookprofilen og LinkedInprofilen.

Efterskrift: posten er ikke en reklame for OneUp, som jeg forlod efter kort tid, da jeg ikke var tilfreds – jeg kan bare ikke huske, hvad jeg var utilfreds med 🙂

Gamle poster på Facebook

Man kan desværre ikke teste det ordentligt på forhånd, da det er en livetjeneste, og derfor er det muligt, at du får op til 10 gamle links på din Facebookside. Det beklager jeg virkelig! Min hensigt er ikke at agere spammer, og jeg vil prøve at slette dem manuelt, inden de dukker op hos dig.

Og helt irrelevant

Coveret til min iPad Pro 12,9″ (2. generation) er samtidig et tastatur. Tastaturet har af en eller grund pludselig fået sit eget liv. Det virker nemlig kun en gang imellem, og det er irriterende, da det ikke er nemt at taste på skærmen (jeg er klar over, at de fleste gør/kan det).

Udstyret er gammelt, og den slags har en begrænset levetid, også selvom man køber kvalitet og passer på det. Derfor måtte jeg på jagt efter nyt. Det tog sin tid, for iPadden er fra 2017, og så betragtes den som helt “ude”, så det er næsten umuligt at finde tilbehør. Mange webshops præsenterer varen i søgninger og med billede, men når man vil bestille, får man besked om, at det er udgået. Så kunne de da fjerne det fra shoppen.

Til sidst lykkedes det. Jeg endte hos Amazon i England, der kan levere på fredag den 14. maj. Det glæder jeg mig til.

2 Svar
 1. Jens
  Jens siger:

  Jeg har drømt om at få lavet det på min blog så jeg kan vise de kommentarer i Facebook, hvor jeg har postet et link til netop denne blog post. Min drøm fungerer sådan så hvis nogen poster en kommentar direkte i min blog i denne Facebook sektion, så dukker kommentaren også automatisk op som kommentar i Facebook selv. Og vice versa.

  Desværre ser det ikke ud til at Facebook tillader sådan noget. De tillader at man kan have unikke Facebook kommentarer til en blog post, men det er ikke det samme og slet ikke lige så brugbart.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jens

   Jeg tror, jeg forstår dig! Jeg har en drøm, der ligner men vist bare omvendt, derfor har jeg skrevet til Michael fra https://instance.dk/, der er min betalte ‘livline’, når jeg ikke kan selv:

   “Hej Michael

   I lang tid har jeg haft denne tanke: Kan man importere de kommentarer, der kommer på Facebook, til WordPress?

   Baggrund: Jeg præsenterer hver enkelt ny blogpost på Facebook ved at lave et opslag, der indeholder det konkrete link. Jeg har mange læsere, og får mange kommentarer på FB.

   Problem: Kommentarer på FB har en flygtig karakter – jeg vil meget hellere have dem i WordPress, så de får en permanent karakter. Jeg har brugt lang tid på at lede efter et plug-in, der kan importere FB-kommentarerne til WP, men jeg har ikke fundet noget. Jeg spurgte i den store WordPress-gruppe på FB, om det kunne lade sig gøre, og Bo Alex Lange svarede, at det kunne det godt. Men jeg ved ikke hvordan.

   Spørgsmålet er: Kan du kode en sådan løsning? Jeg er klar over, at det ikke er gjort i en håndevending.”

   Michael svarede:

   “Man kan vist godt importere sin Facebook væg, mener jeg.”

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.