Backup

Super kundeservice hos Acronis

Efter jeg havde talt med den flinke mand i Indien forleden, var der alligevel et problem, der ikke var blevet løst. Det var ikke omfattet af den oprindelige problemstilling, og derfor sådan set ikke omfattet af denne PPI eller de 140,00 kr.

Via mailen aftalte vi, at skulle ringe mig op igen i dag, og han ringede præsis som aftalt kl. 15:00.

Problemet var gammelt og bestod i, at Acronis pludselig ikke ville sende en notifikation, når et job starter og når jobbet er færdigt. Jeg har haft fat i Meebox om det, og de henviste til Acronis. Jeg har for lang tid siden talt med Acronis om det, og da henviste de til Meebox. Cirkle, cirkle…

Jeg har styr på SMTP-indstillingerne (udgående server) og jeg har styr på mit password, så det kunne ikke være det. Amit – inderen – opgav at få det til at fungere med min primære mailadresse.

Så prøvede vi i stedet med min Gmail. Her fejlede det også i to omgange, men Gmail sendte en mail om at adgang var blevet nægtet for en mindre sikker applikation. Der var anvisninger på, hvordan der kunne skrues på denne “sikkerhedsting”, og det prøvede jeg så – og vupti, pludselig var der hul igennem for en testmail. Faktisk kan man sige, at jeg selv løste problemet, men jeg ville aldrig selv være kommet på idéen med at prøve at bruge Gmailen i stedet for den primære mailkonto.

En lille sejr. Det kan jeg såmænd godt bruge.

Du finder i øvrigt Acronis her. Man kan starte med en gratis prøveperiode.

6 Svar
 1. Lene
  Lene siger:

  Jeg er imponeret over dine evner udi computerverdenen. Jeg havde givet op for længst. God helligdag til dig.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Lene

   Mange tak skal du have. Det morer mig at nørde, og jeg kan lide det, og som regel er det jo sådan, at hvis man kan lide det, man laver, og gør det tit, så gør man det endnu oftere, og så bliver man automatisk lidt bedre med tiden.

   Og nu til noget helt andet: Det er stadig sådan, at jeg skal godkende dine kommentarer, da Akismet opfatter det som spam. Underligt nok vises dine kommentarer ikke som spam-kommentarer i selve WordPress. Jeg vil prøve at dykke lidt længere ned i Akismet for at se, om jeg kan finde en løsning.

   Er det sådan, at de andre blogs, hvor du heller ikke kan kommentere, også rummer WordPress og/eller Akismet?

   • Lene
    Lene siger:

    Hanne, jeg må melde pas, jeg ved det ikke og jeg kan ikke skrive til eks. Henny Stewart så hun kan fiske mig ud.

    • Stegemüller
     Stegemüller siger:

     @ Lene

     Vi skal nok få skovlen under det irriterende problem. Nu har jeg skrevet til wpdk.dk, så håber jeg, de kan komme op med en løsning.

 2. Kirsten b r
  Kirsten b r siger:

  Hej Hanne

  Jeg kunne godt lide at vide, hvorfor jeg på IPad ikke kan gøre teksten på din blog større, som jeg har brug for. Der er ikke andre blogge, hvor det er tilfældet, i hvert fald ikke af dem jeg følger.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kirsten

   Mystisk! Mit design skulle netop være “responsive”, så det burde tilpasse sig den enhed, man nu ser på. Jeg kan heller ikke på min iPad. Jeg vil lige prøve at undersøge det, og så vender jeg tilbage til dig.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.