,

Vejret

Inspireret af Ellen bliver jeg nødt til at skrive en post om vejret. Jeg skal til Grækenland fredag morgen og glæder mig til at gense kendte steder og nogle nye (i år tager jeg mine vandrestøvler med, så åbner der sig nye muligheder).

Jeg glæder mig også til to uger i dejligt vejr – prøv lige at se vejrudsigten herunder. Udsigten er for Kos, som er det nærmeste på Telemdos jeg har kunnet finde:

Jeg var også på Telendos sidste sommer, og inden jeg tog hjemmefra tænkte jeg, at det ville være fint, hvis man blot kunne være lidt ude. Det viste sig at være et perfekt solskin fra morgen til aften, så nu er forventningerne sat højt. Jeg venter mig intet mindre end sol og sommer og jeg glæder mig til at blive svedig og gennemvarm. Det er godt at medbringe en trøje til kølige aftener, men ellers behøver man vidst ikke overtøj!

4 Svar
 1. Ellen
  Ellen siger:

  Du har da en rigtig pålidelig vejrkilde 😀
  Jeg ville nu heller ikke umiddelbart have troet, at en vinterfrakke skulle være nødvendig…

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   Det er godt at kende sine kilder!
   Rent vejrmæssigt er jeg glad, bare det ikke regner; jeg glæder mig til at kunne være udendørs det meste af døgnet.

 2. Eric
  Eric siger:

  Du behøver ikke at medbringe vinterfrakken. Her på Tilos (lidt syd for Kos og nord for Rhodos) er der lige nu (kl. 22:35) 25 grader. Det siger sig selv, at det er i skyggen, da solen går ned ved syvtiden.

  God tur 🙂

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.