,

Usikkerhed

Ude hos Atea har de fyret halvdelen af min afdeling incl. min chef, som var mit “anker” i afdelingen, og som jeg kendte fra min tidligere karriere. Baggrunden er, at afdelingen giver underskud og at chefen ikke havde kunnet lave et “turn around” hurtigt nok. Sådan er det så også i det private erhvervsliv 🙁

Nu ved jeg ikke, om jeg er købt eller solgt. Når de har fyret halvdelen, er det jo tænkeligt, at de ikke har ressourcer til at have en som mig siddende, og er der overhovedet brug for resultatet af den opgave, jeg er sat til at løse? Jeg er i gang med at opbygge en database over deres kurser og så afsøge det øvrige marked for de samme kurser, m.a.o. hvordan er konkurrencesituationen? Det er såmænd interessant nok.

I en sådan situation kan jeg godt mærke, at jeg ikke hører “rigtigt” til, for jeg får ingen informationer. De andre går og snakker, men jeg bliver ikke involveret, og det er ubehageligt. Jeg har involveret Psykiatrifonden, da det er dem, der er underskriver af aftalen på min side. Det virkede ikke som om HR kendte til, at der var en aftale og til at jeg i det hele taget var der. Har chefen bare handlet på egen hånd?

På mandag skulle der gerne komme noget klarhed. Jeg håber meget, jeg kan blive der, for jeg orker næsten ikke at skulle starte op et nyt sted. Nu har jeg lige fundet ud af, hvad de nærmeste hedder, hvad de laver, de har taget rigtig godt imod mig og jeg er kommet godt i gang med opgaven. Jeg har brug for ro og klarhed ikke usikkerhed og uklarhed.


Bloggen har været nede. Der kunne ikke oprettes forbindelse til databasen. Da jeg ikke havde foretaget den mindste ændring skrev jeg til min webudbyder. De løste lynhurtigt problemet, der viste sig at være, at der var gået ged i kodeordet. Jeg undrer mig over, hvordan det kan ske, og glæder mig over, at problemet er løst.

15 Svar
 1. Pia
  Pia siger:

  Som alle de andre, er jeg også overbevist om at en aftale er en aftale.
  Jeg håber du finder den ro du søger.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Pia

   Ja man må jo tro på, at en aftale er en aftale. Det der kan bekymre mig er bare, at HR tilsyneladende ikke kendte til aftalen, og det er det, der får mig til at tro, at chefen handlede på egen hånd.

 2. Jørgen
  Jørgen siger:

  Måske er det en ide i denne forbindelse at tænkte på, hvad du har ansvaret for og hvad du ikke har ansvaret for – men jeg kan sagtens få øje på at en sådan “forstyrrelse” er ikke lige hvad netop du har brug for.

 3. Benedicte
  Benedicte siger:

  Jeg tilslutter mig koret af optimister, selv om jeg synes det er rigtigt ærgerligt, at der bliver sådan en uro omkring dig og din stilling. Glæder mig til at høre godt nyt snart 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Benedicte

   Ja det er så super ærgerligt; jeg kunne bare godt bruge noget ro og fred. Jeg skal nok vende tilbage, hvis der kommer en positiv historie 🙂

 4. Lene
  Lene siger:

  Jeg kan kun tilslutte mig alt det de andre har skrevet og så sender jeg lige et par kærlige tanker til dig med håb om at vinden snart bliver til medvind 🙂

 5. Ellen
  Ellen siger:

  Jeg må indrømme, at jeg godt kan forstå, hvis du synes, at tingene sommetider går dig lidt imod.
  Jeg håber det bedste, men tror da også, at de vil lade dig blive den aftalte tid ud.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Ellen

   Tak! Ja jeg synes altså, det er lidt op ad bakke. Som om det bare ikke vil gå i min retning for tiden.

 6. Eric
  Eric siger:

  De har vel indgået en aftale om din praktik, så den løber de næppe fra. Der er jo heller ikke sparet noget i det lange løb ved at skille sig af med dig, så mon ikke du kan være rolig. Men det er da en ubehagelig situation at blive smidt ud i – fyringer skaber altid en rigtig dårlig stemning.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Jo der er en skriftlig aftale indgået mellem ex-chefen og Psykiatrifonden på vegne af Hvidovre Kommune. Det virkede bare som om, HR ikke kendte til denne aftale, og Psykiatrifonden måtte fremsende den på ny.

   Næh der er ingen besparelse at hente, da jeg ikke koster en krone.

   Jeg glæder mig til at få endelig vished på mandag.

 7. Fruen i Midten
  Fruen i Midten siger:

  Øv, det var så ikke lige det, du havde brug for 🙁 Mon ikke Eric har ret, at firmaet ikke vil løbe fra en indgået aftale, så du kan slå koldt vand i blodet. Men det giver dig selvfølgelig nogle nye/ekstra udfordringer, for hvem skal du referere til, hvem skal du spørge, og hvem skal vurdere din indsats? Heldigvis har du jo Psykiatrifonden i ryggen, og så må man jo derfra hjælpe dig med at få klarhed, hvis det, mod forventning, ikke giver sig selv. Pøj pøj med det.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Fruen i Midten

   Det var nemlig lige præcis ikke det, jeg havde brug for.

   Jeg har en god kontaktperson, som er den, jeg kan spørge om både praktiske ting og faglige ting. Måske kan hun ophøjes til at fungere som en slags chef? Det ville være fint med mig.

   Ja det er godt at Psykiatrifonden er “inde over”, og de reagerede også hurtigt, da jeg ringede til dem og fortalte, at der var ugler i mosen.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.