,

God service

Mystisk: Først på året købte jeg Office 365 Personal for at have fx Word, Excel og Powerpoint. Det kørte fint i nogle måneder, men pludselig var programmerne forsvundet fra min computer. Jeg kontaktede Microsoft for at få hjælp til at få Officepakken installeret igen, og jeg fik vældig god hjælp af en medarbejder ved navn Martin, men pludselig holdt han op med at svare på mails, og det inden vi havde fået installeret hele pakken igen.

Der var ikke andet at gøre end at kontakte Microsoft igen på telefonnummer 82 33 31 00. Jeg måtte vente i kø i ca. 40 minutter, men det var ventetiden værd. Jeg fik kontakt med en Henrik, der fiskede programmerne frem og lavede en reparation af Officepakken, så nu er jeg kørende igen. Det er dejligt. Han tilføjede alle programmerne til min proceslinje, så de nu er nemme at finde igen.

I morgen: I morgen kl. 9:00 skal jeg sammen med Jane Hansen fra Psykiatrifonden til møde hos Martin Halse i Atea om et muligt praktikforløb. Jeg er spændt på, hvad de kan tilbyde, og jeg er selv indstillet på at byde ind med hvad som helst, for jeg vil jo gerne i gang igen. Jane Hansen er med for at sikre, at jeg ikke tilbyder for meget, for Martin kender mig fra “gamle dage” og er vant til at jeg er arbejdshesten. Jeg vil stadig gerne arbejde, men det skal foregå på en ordentlig måde, der tager hensyn til min sygdom.

15 Svar
 1. Eric
  Eric siger:

  Pøj-pøj med det nye!

  Hvad angår Office, trives jeg fint med 2003-versionen herhjemme og meget mindre fint med den kluntede 2010-version på arbejdet, hvor jeg savner genvejstasterne. De kan sikkert programmeres, men hvem har tid til det?

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Tak!

   Jeg har jo masser af tid, men har ikke sat mig ind i forskellene på de forskellige office-versioner. Det må være et projekt for den kommende vinter.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Lene

   Tusind tak skal du have. Jeg skal nok vende tilbage med en melding om, hvordan det så rent faktisk gik hos Atea.
   Du kan tro, jeg er glad for at have Jane Hansen med mig.

 2. Henny Stewart
  Henny Stewart siger:

  Du skal jo ikke byde ind med hvad som helst, Hanne. Du skal være frisk på opgaver, som ligger inden for din ekspertise, og som du kan overskue. Det er jo ikke meningen med en praktik, at man skal gå ned med stress!
  Godt, at du fik din Office-pakke til at virke igen. Jeg købte selv Word tidligere på året, mest fordi jeg synes, jeg bør kunne det i nyeste version, men ved du hvad? Jeg synes altså ikke, det når Libre-office til knæene. Lidt senere på året købte jeg en HP-Streambook med hele MS Office og Windows 8. Da den så ville opdateres til Windows 10, kom der til at mangle plads på chippen. Jeg havde valget mellem Windows 10 eller MS Office. Jeg valgte at installere Linux, som kommer med Libre Office. Resultat: En pc, der virker, hvor der er plads til meget mere på chippen. Ikke så meget pjat med det.
  Held og lykke med dit møde hos Atea.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Henny

   Som jeg også skrev til “Fruen i Midten” er ulempen ved at have været væk fra arbejdsmarkedet i lang tid, at man bliver billigt til salg. Men jeg vil have jeres råd i mente!!!

   Dine erfaringer med Linux lyder interessante. Måske jeg også skulle skifte til Linux inden alt for længe? Men egl. er jeg ret godt tilfreds med Officepakken, når den altså bare virker. Det var lidt underligt at den “forsvandt”, og det på en måde, så jeg ikke kunne fiske den frem igen. Hvad han gjorde for at fiske den frem igen, kan jeg ikke gengive, men programmerne lå rent faktisk på computeren.

   Windows 10 har jeg indtil videre kun læst om, og jeg skal vel også i gang med at have det installeret… Men jeg tænker lidt på at vente til de værste børnesygdomme er ovre. Jeg gider ikke have noget, der ikke virker.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Fruen i Midten

   Tak skal du have! Ulempen ved at have været væk fra arbejdsmarkedet i lang tid er, at man bliver billigt til salg. Du har nok ret i, at det skal være på mine præmisser.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Donald

   Tusind tak skal du have. Jeg skal lige have studeret deres hjemmeside i dag, så jeg i det mindste har lidt kendskab til deres produkter.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.