Til samtale

Så oprandt dagen hvor jeg var til jobsamtale i Atea. Det gik godt. Vi (Psykiatrifonden og jeg) har udbedt os betænkningstid til på torsdag.

Jeg vil bare så gerne i gang så pyt med at det er bøvlet at komme dertil. Jeg forhindrer alle forhindringer og vil gøre hvad som helst for at komme i gang. Martin Halse som vi havde møde med kender jeg fra min tid i Miljøministeriet, hvor han da var ansat hos leverandøren af det tidsregistreringssystem mTID, som jeg implementerede.

Den opgave han har til mig er relativt klar: Kundeanalyser og data i Excel. De driver en milardforretning, så der bliver nok at tage fat på.

Jeg håber det falder på plads, og jeg glæder mig til at starte.

8 Svar
 1. Pia
  Pia siger:

  S fik du det frste nske opfyldt. Tillykke med det.

  Jeg ved du har skrevet at du har problemer med din blog. Den ser alts ogs meget mrkelig ud herfra. Den er fyldt med tegn og sjov skrift i bde indlg og kommentarer, og over dit blognavn er der en masse underlig tekst, der alle starter med ‘warning’

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Pia

   Ja den er helt gal med bloggen. Det kom vist af, at jeg aktiverede et plugin, det skulle jeg aldrig have gjort. Jeg er ikke dygtig nok til selv at løse problemet, så jeg har hidkaldt min dygtige ven Per til at komme og hjælpe mig. Nu venter jeg bare på at han har tid. Jeg er løbet ind i en stime: Jeg har tonsvis af ting, der pludselig ikke virker, så jeg har virkelig brug for hjælp.

 2. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  Kære Kristine

  Gad vide hvad der er sket med dine ØÆÅ? Men pyt med det, jeg kan godt forstå, hvad du mener. Der er problemer med min blog for tiden, og det er problemer jeg ikke selv kan finde ud af at løse, så jeg venter på hjælp fra en ven.

  Du har ret – jeg glemmer, jeg er syg, og det er ikke så godt! Det er godt, du minder mig om det. Det er noget af det der er bøvlet ved bipolar lidelse: Når man ikke er i en af de to poler har man det jo helt normalt og føler at man kan arbejde normalt. Men du har ret i, at det der skal afprøves er arbejdsevnen. Martin kender den “gamle Hanne” og jeg må på en eller anden måde have forklaret ham, at hun ikke eksisterer mere. Jeg ved ikke, hvad jeg kan sætte i stedet.

 3. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  Det er svært ikke at betragte det som en ansættelsessamtale, for jeg er så hooked på at komme i gang. Jeg trænger på alle måder til at blive udfordret, og jeg vil gøre alt for at komme til at passe ind.

 4. Henny Stewart
  Henny Stewart siger:

  Betænkningstid er godt. Du skal ikke betragte den samtale, du har været til, som en ansættelsessamtale. Foreløbig er der tale om en praktik, der i første række skal være en hjælp for dig. _Du_ skal finde ud af, hvor meget, hvor længe, hvordan du kan arbejde. Hvis det, du kommer frem til, passer sammen med nogle af de behov, virksomheden har, så meget desto bedre.

 5. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  Næh du har egl. ret, hvorfor betænkningstid? Jeg vil bare gerne i gang så hurtigt som muligt.

 6. Donald
  Donald siger:

  Hvorfor betænkningstid? Nå men altså – det lyder som om Atea kunne tænke sig at ansætte dig, det er forbløffende godt. Krydser fingre!

Der er lukket for kommentarer.