Udstyr

Da jeg var barn

Da jeg var barn, samlede jeg på “udstyr”. Det var et synonym for køkkenredskaber, og jeg havde faktisk en del, der kunne komme med den egenfinancierede fragtmand fra Bornholm til Nørrebro i København.

Vil du tænke dig, jeg har faktisk noget af det endnu: to blå keramikskåle, som jeg kan lide, seks keramikdesserttallerkner , som er tudegrimme men har en god størrelse, tre små keramikskåle, som kan bruges, men som også er afskyelige at se på og så et rivejern. Det har tilhørt min morfar, og af venerative (jeg ved ikke, om man sige sådan – men det passer godt) årsager vil jeg beholde det, men med over 50 år på bagen, kan det ikke rive hverken en citron eller en smule ingefær.

Jeg vil nok købe mig et nyt inden så længe. Det bliver bare ikke hos Imerco, hvor jeg ellers har lagt mange penge på det seneste.

Hvorfor ikke mere Imerco?

Normalt er “røverpriser” en del af et sale – for man må ikke længere sige udsalg – og illustrerer, at forbrugerne gør et røverkøb, altså sparer en masse penge. Jeg har lige været ude for et andet røverri, nemlig at prisen var det rene røveri. Og det er Imerco , der er røveren.

Jeg fik et utrolig flot gavekort for hjælp med noget hjemmeside. Det kun kunne indløses visse steder. Jeg har længe, længe ønsket mig en slowjuicer, så der skulle gavekortet placeres. Jeg undersøgte markedet, men gavekortet kunne ikke bruges de billigste steder så som Elgiganten, der kun skulle have 2.000 kr. for den, da det ikke den nyeste model. Den nyeste model har en lang række forbedringer.

Gavekortet kunne bruges hos Imerco, men de skulle have 3.500 for den samme gamle model. Det er 75 pct….. oveni. Men jeg var jo låst af gavekortet. Jeg ville faktisk gerne have haft den nyeste og billigste!

Ved et tilfælde fandt jeg ud af, at der er fem års garanti på motoren. Det står med småt i manualen, som er god. På bonen står der to års garanti, så jeg skrev til dem om, at jeg gerne ville have det ekstra bevis på motoren. I samme moment skrev jeg til dem om min undren over de 75 pct. oveni prisen.

Svaret var, at jeg skulle gemme bonen, da det var leverandørens garanti. Arggg jeg er jo ikke en tosse, der ikke kan finde ud af at gemme mine boner. Jeg scanner dem faktisk til en særlig mappe, og så er der styr på dem årevis bagud i tid.

De forholdt sig behændigt nok ikke til min undren over prisen og de gamle modeller.

Mit forhold til Imerco er hermed bragt til ophør. Bondefangeri!

2 Svar

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.