Gavekort

Gør det aldrig!

Jeg har fået et utrolig flot gavekort, fordi jeg har hjulpet en lidt ældre mand lidt med en hjemmeside.

Gavekortet er på 3.000 kr., og når jeg lægger en bid oveni, kan jeg få den slowjuicer, jeg har ønsket mig meget længe.

Problemet er, at gavekortet er købt hos gavekortet.dk. Det er et sted, hvor man kan indløse et gavekort i mange butikskæder men ikke alle. Jeg rodede rundt på hjemmesiden og kunne simpelthen ikke finde ud af at indløse det. Lige meget hvad jeg gjorde, endte jeg steder, hvor det var mig, der skulle give et gavekort væk. Jeg måtte have fat i supporten, som var utrolig hjælpsomme og hurtige.

Jeg ville gerne have juiceren i den nyeste (og gerne billigste) udgave. Den slags kan Pricerunner jo finde ud af, men gavekortet kan ikke bruges de steder, hvor jeg fandt den ønskede model.

Nåh pyt, så tager jeg den lidt ældre model, som jeg kender fra mine bornholmske venner – “isenkræmmerne”, for den kan bestilles hos Imerco, hvor jeg efterhånden er guldkunde. Supporten sendte mig så tre mails om gavekort på 1.000 kr…

Jeg gik på Imercos hjemmeside og gennemførte bestillingen, altså lige til jeg kom til betalingen. Man kan nemlig ikke betale med gavekort på hjemmesiden. Man skal printe dem alle ud og gå ned i butikken, så de kan scanne stregkoden. Og selvom de kunne modtage gavekortene som betaling, så kan de kun klare det, når gavekort og beløb passer sammen. Man kan altså ikke lægge 499,95 oveni.

Så jeg printede og gik ned i min lokale isenkrampusher. Nu er vidunderet bestilt og betalt. Den kommer med GLS i løbet af 1 – 3 dage. Jeg glæder mig allerede, men processen var håbløs!

2 Svar

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.