,

To do lister

To do lister

Det er godt at være hjemme

Og jeg håber, jeg bliver her. Jeg synes, det var en hård omgang. Jeg føler mig stadig lidt forslået.

To do lister

Det er som om. jeg har været væk i ugevis, som en tur på 808, men sådan var det jo slet ikke. Det var bare seks dage, alligevel er der mange ting, der skal samles op på.

  1. Kontakt til viceværten, så der kan blive sat en ny dør i. Jeg har selv bekostet en  ny lås. Måske er det den gale retning, men jeg brød mig ikke om at sove for ulåst dør. Jeg ringede til viceværten i dag søndag og har var så sød at tage telefonen.  Jeg forklarede situationen, og han sagde bare, at ‘sådan kan det jo gå’.
  2. Formentlig skal jeg også have fat i mit forsikringsselskab.
  3. Kontakt til kommunens visitator angående nødkaldet, som jeg ikke har fået. Jeg har i stedet fået et telefonnummer, som jeg kan kalde op til. Det betyder, at jeg konstant skal have min telefon på mig. Jeg har prøvet forskellige løsninger, der ikke virker. Når telefonen kommer ned i lommen, virker tasterne ikke. De må forklare, hvilke kriterier der ligger til grund for tildeling af et egentligt nødkald. Jeg har overvejet at klage, men det tager syv – ti måneder at få en sag igennem Ankestyrelsen, så hellere tage en snak med visitator.
  4. Kontakt til min pensionskasse P+: Jeg overvejer at søge om førtidspension, for jeg er slidt fysisk og psykisk, men jeg skal have undersøgt, om jeg har råd til det. Hvor meget modregnes der i min private invalidepension? Jeg har været ude i seks fleksjobs, og det må være nok. Jeg orker ikke at blive afprøvet yderligere.