Stuegang

Var til stuegang med Melita, der er lidt spooky men også fantastisk. Jeg antager, at hun er hammerdygtig. Jeg fortalte om mine bekymringer med Aspergers Syndrom, autisme og personlighedsforstyrrelser. Hun fejede det af bordet med det samme; det skulle jeg bare glemme alt om, og det gør jeg så! Hold op et kvaj i Glostrup, der bare slyngede disse tre alvorlige ting ud. Ved han overhovedet, hvad han taler om? Han har kendt mig i en time!

Det han vist primært baserede sig på var, at jeg fortalte, at jeg havde haft selvmordstanker siden jeg var 14, og at jeg kan huske hvor på vejen mellem Åkirkeby og Vestermarie jeg cyklede, da jeg tænkte det første gang. Melita mener ikke, det er unaturligt, med det jeg kommer af. Det har hun nok ret i.

Hun iværksætter et netværksmøde: Hende selv, Gitte og Pernille fra DPC, fleksjobkonsulenten fra kommunen og vist et par mere, fordi hun tager mine bekymringer om manglende arbejde alvorligt. På mødet kan vi lægge en plan, som jeg forhåbentlig kan være tryg ved. Det lyder rigtig godt! Hvis det virker… Hun handler og snakker ikke kun. Det kan jeg godt lide.

Af at være her falder jeg til ro. Her kan ikke ske noget. Jeg kender jo det hele alt for godt, men det er trygt. Jeg kan ikke få det bedre, hvis jeg ikke føler mig tryg. Jeg synes ikke, de første to ECT-behandlinger har haft den forventede mirakeleffekt. Det kommer forhåbentlig med de næste.

Hav en god dag.

6 Svar
 1. Eric
  Eric siger:

  Det er fedt, når en kompetent person fejer bekymringerne af bordet, og man har tillid til vedkommende 🙂

 2. Henny Stewart
  Henny Stewart siger:

  Hende kan du vist roligt sætte din lid til. Hun har en fornuftig tilgang til dine problemer, og hun kan se, at de ikke kommer inde fra alle sammen. Forhåbentlig kan deltagerne i sådan et møde give dig noget af den ro, du trænger til.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Henny

   Det gør jeg også! Jeg har jo kendt hende siden sommeren 2014, og hun virker meget kompetent på mig. Det eneste, jeg ikke bryder mig så meget om, er, at hun altid bringer mit tidligere misbrug frem. Men det er jo hende, der er lægen…

   Jeg synes netværksmødet lyder godt. Hun har afholdt et før sammen med mig, men jeg kan naturligvis ikke huske, hvad der foregik.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.