,

Spørgeskemaundersøgelse – opnå indflydelse

Spørgeskemaundersøgelse – opnå indflydelse

Vil du gerne høres?

Spørgeskemaundersøgelse – opnå indflydelse

Jeg vil mere end gerne høre fra dig via spørgeskemaet nederst

Det er ikke så ofte, man kan få indflydelse på hjemmesiders udseende, men det kan du her hos mig. Selvfølgelig er det ikke alle ønsker, jeg kan love at opfylde, men jeg lover, at jeg vil tage alle ønsker under grundig overvejelse – og jeg vil gøre meget for at blive klogere af dine svar.

Mit helt grundlæggende udgangspunkt er: hjemmesiden er ikke “smart” men den rummer en masse indhold. Skal jeg ofre noget indhold for at opnå noget, der er “smart”? Hvad synes du? Nuvel, det er et ledende spørgsmål, og det skal du selvfølgelig ikke lade dig lede af. Jeg ofrer nemlig ikke mit indhold!

Her kan du udtrykke din uforbeholdne mening; det sker i (mere end) respekt for GDPR, så din IP-adresse logges ikke og der gemmes ingen cookies. Du kan være så anonym, du end vil. Det er ganske enkelt din ret.

Som sagt er jeg helt klart over, at siden ikke er smart. Men skal jeg overhovedet gøre noget for, at den bliver det? Har du som bruger behov for, at siden bliver “smart”? I spørgeskemaundersøgelsen herunder ser du dels de allerede afgivne svar i alt, der ikke er fritekstfelter, dels kan du selv være med, hvilket jeg kan være glad for, om du vil.

Overvej gerne hvor ofte du kan være med til at beslutte, hvordan en hjemmeside skal se ud? Det sker ikke ret tit. Men det sker altså her hos mig.

Se de hidtidige svar fra fritekstfelterne

Det lille tilføjelsesprogram, kaldet et plug-in, der hjælper med spørgeskemaet, kan ikke uden videre vise resultaterne af de forskellige fritekst-felter. Det undrer jeg mig over. Derfor har jeg selv strikket noget sammen.

Det vil sige, at du her kan se, hvad de hidtidige respondenter har svaret i fritekstfelterne. Dem kan du enten være fuldkommen uenige i, eller du kan lade dig inspirere af dem. Det er helt op til dig.

Som jeg selv ser de hidtidige svar (til og med tirsdag den 27. september 2022 ca. kl. 15) , kan de afkortes til “Hvorfor lave om på noget, der fungerer?”

Det minder mig om følgende: Hvis fx karkludene i min Brugs (der nu hedder Coop) plejer at ligge i gang nr. 14 , og jeg kan finde dem på den næstøverste hylde, hvorfor skal de så flyttes til gang nr. 11 på den nederste hylde? Hvorfor flytter de rundt på de karklude, der faktisk ligger ganske udmærket, hvor de ligger og hvor jeg kan finde dem? Det forstår jeg ikke.

 

 

Har du kommentarer til artiklen?

Så er jeg glad for at modtage dem i relation til artiklen, dvs. i artiklens kommentarfelt i bunden af denne side og ikke på Facebook. Jeg svarer dig også relation til artiklen og ikke på Facebook. Det skyldes, at kommentarer og artiklen jo ellers dekobles, og så er din kommentar ikke noget værd i fremtiden. Det er ærgerligt for os begge.

Hvis du ikke tidligere har kommenteret en af mine artikler her på siden, skal din kommentar først godkendes (spamhensyn). Min responstid er under normale omstændigheder kort. Herefter vil du stryge lige igennem.

0 Svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i debatten?

Du er mere end velkommen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *