,

Rammer mine artikler dine interesser?

Rammer mine artikler dine interesser?

Spørgeskema om dine interesser

Rammer mine artikler dine interesser?

Jeg vil så gerne have, du bliver lidt længere … Har vi mon sammenfaldende interesser?

Jeg skriver primært for min egen skyld, fordi jeg elsker ord, men selvfølgelig vil jeg også gerne have læsere, for jeg elsker også dialogen med mine læsere. Den gør mig klogere og gør forhåbentlig ikke dig dummere.

Det er jo heller ikke gratis at have en hjemmeside, og der går megen tid (skøn) med at holde den vedlige. Man skal sørge for sikkerhed, hastighed, opdateringer af alt muligt osv. En hjemmeside passer ganske enkelt ikke sig selv. Når man har en hjemmeside, er der altid opgaver at løse.

I efteråret 2023 havde jeg også en spørgeskemaundersøgelse kørende. Du kan fx se resultatet her. Et af de vigtigste resultater for mig var, at lige knapt halvdelen (47 pct.) af mine læsere på det tidspunkt også selv slægtsforskede.

Hvem er du?

Jeg fik i dag privat respons på artiklen om “Aftalen om folkeskolen ligner ældrereformen”, hvor en læser skrev til mig i en mail: “Artiklen er kun interessant for dem, der i forvejen har sat sig nogenlunde ind i regeringens forklaringer”. Det har vedkommende ret i, men det ved jeg jo reelt intet om.

Det fik mig til at udforme dette nye spørgeskema, fordi det vil være interessant at vide, hvad der interesserer også den anden halvdel af mine læsere, som jeg har tilfredsstillende mange af. I løbet af de løbende seneste 24 timer har der altid været ca. 100 besøgende. Det er fint nok for mig, selvom et ukendt antal er såkaldte bots.

Jeg vil simpelthen gerne vide noget mere om dig! Måske kan jeg skrive mere om noget, der interesserer dig? Jeg lover ikke noget, men det kunne jo være.

  • Alle spørgsmålene er krævede felter, der skal besvares med enten “Ja” eller “Nej”
  • nummer 17 og 18 er ikke spørgsmål og er dermed ikke krævede felter
  • alt er fuldkommen anonymt. Spørgeskemaet er åbent indtil den 31. maj kl. 23:59.

GDPR og såd’n

Skemaet overholder naturligvis GDPR. Du skal give samtykke til, at din IP-adresse gemmes og at der sættes cookies (ellers kan jeg desværre ikke få det til at fungere, og jeg har lige mistet to svar på den konto – øv).


Har du kommentarer til artiklen?

Så er jeg glad for at modtage dem i relation til artiklen, dvs. i artiklens kommentarfelt herunder, ikke på Facebook og ikke via Messenger. Jeg svarer dig også relation til artiklen, ikke på Facebook og ikke via Messenger. Det skyldes, at kommentarer og artiklen jo ellers dekobles, og så er din kommentar ikke noget værd i fremtiden. Det er ærgerligt for os begge.

Hvis du ikke tidligere har kommenteret en af mine artikler her på siden, skal din kommentar først godkendes (spamhensyn). Min responstid er under normale omstændigheder meget kort. Herefter vil du stryge lige igennem.

0 Svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i debatten?

Du er mere end velkommen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *