, ,

Kan du altid se mine nye artikler?

Kan du altid se mine nye artikler?

Spørgeskema

Kan du altid se mine nye artikler?

En af mine mest trofaste læsere og kommentatorer gennem mange, mange år døjer med ikke at kunne følge siden. Hendes forskellige enheder viser ikke de nye artikler. Den eneste mulighed, hun har, er at følge mig på Facebook og ad den vej finde opslag indeholdende et link. Altså er noget galt og vi prøver i fællesskab at finde ud af, hvad det kan skyldes, og hvor stort problemet er.

Jeg vil jo – helt banalt – gerne holde på mine læsere. Især de trofaste!

Teknikaliteterne: Vi ved begge, hvad cache er for en størrelse. Det er nemlig indhold, der gemmes i browseren og i WordPress, for at kunne blive vist hurtigere til læseren. Jeg kører med en temmelig “hård cache” af hensyn til svartiderne, der typisk ligger på ca. 0,7 sekunder målt med GTmetrix. Jeg har ændret en indstilling i Cloudflare, der gerne skulle afhjælpe i hvert fald noget af problemet. Nu vil vi gerne vide, om det har hjulpet.

U-videnskabelig spørgeskemaundersøgelse

Jeg har lavet nedenstående fuldkommen u-videnskabelige spørgeskemaundersøgelse for at skyde mig ind på problemet. Den er sikkert fyldt med fejl og mangler (jeg kan lige så godt selv sige det). Har du idéer til, hvad jeg også burde spørge om, hører jeg det gerne. Hvis du (også) vil gemme et fast link i din browser, vil jeg selvfølgelig være glad; især hvis du også vil fortælle, om nye artikler (efter denne) dukker op.

Er du slægtsforsker?

Årsagen til at jeg spørger, om du er slægtsforsker er følgende: Artikler, der kun har kategorien “Slægt”, vises kun i nederste sektion, der har rubrikken “Historiske emner”. Dvs. at ser du siden med din telefon, skal du rulle en del ned ad siden for at opdage, at der er en ny artikel.

Åbner du bare siden og ser, hvad der ligger øverst, kan det virke som om, der ikke er sket noget nyt på siden. Har en artikel både kategorien “Slægt” og en anden kategori, vises den i begge sektioner (altså både “Aktuelle emner” og “Historiske emner”).

Tak for hjælpen

Hvis du vil hjælpe mig/os ved at svare på nedenstående spørgsmål, siger jeg på forhånd “Tak for hjælpen”.

Undersøgelsen sætter i øvrigt ingen cookies og din IP-adresse gemmes ikke. Du er altså fuldkommen anonym, og der er ingen problemer med GDPR m.v.

Skemaet kan ikke længere besvares

Undersøgelsen kan stadig besvares i 98 dage og 14 timer.
Vises de nye artikler, som de skal?
Følger du via link i browseren?
Hvilken browser bruger du typisk?
Vil du evt. hjælpe ved at lave et link i browseren?
På hvilken enhed læser du typisk mine artikler?
Finder du typisk de nye artikler via Facebook?
Slægtsforsker du?
6 votes

 

2 Svar
  1. Lone Ebbesen
    Lone Ebbesen siger:

    Jeg ser på Facebook på iPad, når der er nyt, og så læser jeg det ofte på pc.
    Der kommer jo også mail om nyheder.

    Svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i debatten?

Du er mere end velkommen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *