Gå til hovedsiden

Resultater fra friteksfelterne

Herunder finder du resultaterne fra fritekstfelterne. De burde kunne håndteres af plug-inet, og jeg forstår ikke, de ikke kan det.

Her er de i hvert fald.

Fritekstfelterne indeholder blandt andet
Har du forslag til nyt design? Skriv af hjertens lyst:
Nej, for man skal ikke lave om bare for at lave om. Nogle gange bliver emner sat over i siden i stedet for under hinanden eller omvendt, bare fordi forskerne har fundet ud af, hvor øjnene ser først og i længst tid. Næste undersøgelse viser måske noget helt tredje.
Der er ikke noget, der mishager mig - tværtimod bliver jeg mere glad for hver gang, jeg besøger den.
Nej
Har ikke behov for ændringer, men måske finder du frem til gode justeringer undervejs.
Egentlig ikke, men hvis forandring fryder dig, så må du vel til det.
Bortset fra ovenstående, så har jeg ikke tænkt på at siden trængte til ændring. Det ligner meget en af de mange WordPress sider man selv kan lave. (Når man som jeg, ikke aner hvordan man skal programmere.)
Denne vil jeg overlade til dine brugere ...
Nej, jeg er godt tilfreds
Designet fungerer fint, bort set fra ovenstående.
Jeg har kun det i forhold til menuen på mobil og desktop. Derudover synes jeg måske, logoet er lidt for stort i forhold til resten af det øvre område, men det er nok bare en smagssag.
Fin som den er.
Det er okay, som det er.
Nej, jeg synes at det nuværende meget stilrene design fungerer fint.
Nej
Vær eventuelt lidt krativ, så siden får et præg, som stemmer overens med f.eks. indhold eller ejer. Det kan give siden lidt særpræg, så den understøtter sit indhold.
Ingen forslag
Nej, det har jeg ingen forslag til
nej
0
OK som den er
nej
.
Ikke rigtig.
Fungere jo fint som det er nu, så hvor ændre noget.
Pas.
Okbjk hj gyb. Gjn hykl
Nix - det er smag og behag.
Næ... det betyder ikke så meget for mig...
Har ikke bedre forslag
Det er så flot som den, hvorfor lave om på noget som virker ?
Nej
Du skal ikke lave noget om på siden. Den er meget overskuelig
-
nej
Nej
Begrundelse for din vurdering/oplevelse:
Jeg holder af en side med de "kolde" facts, intet andet.
Kun et problem - når jeg kommer til dette felt, så bliver jeg ... smidt af. Nu forsøger jeg så for 3dje gang. Hjemmesiden er gammeldags, men særdeles brugbar. Fordi den er enkel, og fordi du stiller krav til brugere - i stedet for at lave de lette løsninger.
Jeg synes din side er god og overskuelig.
Jeg kan blot godt lide hvad jeg ser - og hvad jeg læser, især sprog og slægt.
Jeg synes, det fungerer fint, som det er. "Smart" er et unødvendigt parameter for mig.
På min tablet hvor jeg normalt læser dit nyhedsbrev, vises de små ikoner i højre side hen over testen. Siden er måske ikke mobilvenlig?
Simpel og ret overskuelig trods mange sider og meget data.
Fine billeder du bruger til illustration, og indholdet er altid godt og du følger med i mange samfundsproblematikker.
Layoutet i kommentarfelterne fungere ikke optimalt på mobilvisning. Det bliver smallere og smallere....
Hej Hanne. Jeg synes, din side fungerer utrolig fint. Den er hurtig og nem at overskue. På mobil fungerer den også godt - det er dog ærgerligt, at menupunkterne på mobil og desktop ikke er de samme.
Letlæst og relevant.
Der er god sammenhæng mellem design på den ene side og indhold på den anden side.
Visuelt har siden et meget fint og 'rent' udtryk, som appellerer meget til mig. Den er meget overskuelig og nem at navigere rundt på, det er intuitivt let at gennemskue hvor man skal finde hvad. Det er en kæmpestor fordel. Jeg besøger primært hjemmesiden via min computer, så jeg ved ikke hvordan den fungerer fra en telefon eller tablet.
Fin, rolig side, der også fungerer godt på mobilen.
Jeg tror bare, jeg var lidt forvirret, da det er første gang, jeg er på siden. Den ligner i store træk mange andre sider og burde derfor være nem at navigere på.
Overskueligt, let at læse (opsætning, skrifttype)
Du skriver, så det er til at forstå! Ingen "fine" svinkeærinder eller sproglige modeluner. Herligt!!! Til din orientering har jeg kun læst (faktisk kun skimmet) din artikel om LLR og den korte, kollektive hukommelse.
kort og præsis
Det virker til at du kommer fra den "virkelige" verden - dejlig kontant
Tilpas enkel
Skrifttypen på siden tiltaler mig. Der er tilpas afstand mellem linjerne. Og så var indlægget interessant, da jeg selv interesserer mig for amerikanske forhold - og jeg er ikke helt vild med Lillian G. Kretz, men fint at læse din mening.
.
Nu ved jeg ikke, om jeg fik trykket på noget, men jeg synes, det var nemt at læse(på telefonen). Og emnet er jo super spændende. Så tak for det.
Gentagne besøg lige fra din spæde start og til nu.
Den personlige vinkel gør historien vedkommende.
Gunvgub vjl fyn hib ri. Fuk
Jeg kan lide dit sprog - rigtig dansk
Jeg læser kun dit indlæg, og bruger ikke links mm ude til højre
Overskuelig - velskrevet
jeg er højtfunktionel autist, også kalden Aspergers syndrom
Jeg har givet dig 5, da jeg synes, at du har en god hjemmeside, som jeg har fulgt i mange år. Jeg hverken slægtsforsker eller har en psykisk udfordring, men fordi du er et interessant menneske med gode meninger. Jeg glæder mig over, når du har det bedre/godt, som det heldigvis virker til, at du har det. Håber alt det bedste for dig, og ønsker dig en glædelig og fredfyldt jul. Mange varme hilsner fra Midtjylland, kvinde 63 år, ansat i finanssektoren, gift, har de tre dejligste børn, som alle er adopterede.
Du er god til at skrive, men måske skulle du overveje ikke at skrive så meget om slægtsforskning. Jeg kan selv li 'at slægts forske, men det er ikke alle, som det interesserer. Derfor 4 punkter i stedet for 5. Det indlæg om sletning af filer interesserer derimod mig, men måske ikke alle. Ja, det er svært at gøre alle tilfreds. Du skal jo også skrive, om det der rører dig. Jeg vil gerne fortsætte med dit nyhedsbrev. Det læses hver gang. :-)
overskuelig
synes du har en super god side , der er ofte noget brugbart til mig og min slægtsforskning og andet
Jeg har kun set en side - derfor en mellemvurdering
Har du helt andre kommentarer?
Nej
Jeg kunne ønske, at du havde nogle flere brugere - og at du vil fastholde, at DU bestemmer, hvad der må slås op. Ikke at jeg har noget at klage over, men på de mere besøgte sider (Facebook især), da er der overfyldt med falske profiler. Jeg er ret sikker på, at du ikke vil acceptere automatsvar.
Jeg synes det er godt klaret at blive ved med at skrive og gøre ved.
Hjemmesiden er meget overskuelig og jeg bruger den jævnligt hvis jeg har brug for din FAQ til TNG.
Nej
For mig er det vigtigste, at layoutet fungerer på alle slags enheder.
Jeg synes, det er fedt, at du har denne side, hvor du deler vigtig viden og erfaringer med folk, som måske har de samme diagnoser som dig. Keep up the good work.
Næh egl. ikke
Mange tak for dit gode arbejde og ihærdige indsats for at styrke vores alle sammens viden om psykiske sygdomme og psykiatrien.
Nej
FEDT, at der en en hjemmeside som denne. Jeg taler engelsk så godt, at min engelske nu ekskone glemte, at jeg er dansker. Masser af danskere er trætte af anglificeringen af det danske sprog. Det samme gælder for engelsktalende herboende udlændinge. Og endnu værre bliver det, når de engelske ord fordanskes med danske bøjninger. Jeg tror, årsagen er dels pga dårlig uddannelse hos danskerne og dels pga at det lyder smart (synes de selv). Jeg magter ikke at kæmpe ret meget imod udviklingen, som nogen påstår er en naturlig udvikling af sproget som altid har eksisteret. Så jeg er taknemmelig for, at der er andre, som kæmper samme kamp.
nej
nix
Jeg "kender" dig via andre blogs (især Ellen og Lene), men kommer for sjældent forbi din blog.
Du skal kigge på dine småkager. Det er virkelig irriterende at man bliver mødt af et popupvindue når man lander og når så man har taget stilling, i mit tilfælde altid en afvisning, både her og andre stede, så har man efterfølgende en følgesvend i bunden af siden. Hvorfor så spørge først når man....
Min mor brugte at kalde min søster Soleima nogle gange(det var i 90'erne). Jeg er sikker på, vi var klar over, at det var et "relativt mildt" skældsord. Hentydende til min søsters stædighed, kunne jeg forestille mig.
Vlnctj juk huk vgib
Hej stegemulle Tak for at jeg må møde dig gennem dine erindringer. jeg ville gerne fortælle dig hele min historie for at du ville kunne forstå hvilken værdig dine artikler har for mig. Det er meget bekræftende at kunne få lov at se verden lidt med andres øjne og få lov at føle man ikke er den eneste som kan opleve verden mærkelig og svær at finde sin plads i. Jeg er langt fra færdig med at sondere dine artikler, ikke mindst dem om livets skole som autist, jeg glæder mig til at læse videre. Tak for dig og din flotte hjemmeside ville bare lige skynde mig at ligge en venlig hilsen mens dit spørge skema endnu er åbent. Ps. Det er skide svært at lave hjemmeside, og ikke mindst at finde på noget at lave den om så der også er noget godt indhold for de besøgende. Din side er super flot, og dit indhold er super relevant. Det er virkeligt at flot arbejde du laver. Venlig hilsen Tonny
Det er ikke altid lige til at finde ud af hvor man skriver en kommentar til en artikel. Bør måske være lige under artiklen.
-
nej
Nej