,

Søndag

Levering

Det er søndag, og dermed i dag min kasse fra Aarstiderne kommer. Det er altid spændende at pakke ud, og det er lækkert at stå med alle disse friske varer.

Ugens menu:

I den kommende uge skal jeg blandt andet have palmekål. Det har jeg vist aldrig smagt før, så det vil jeg glæde mig til.

Palmekål

Varerne i termokassen skal tørres af i et viskestykke, da de selvfølgelig er fugtige af isen, de leveres i. I dag skulle varerne i trækassen, som primært består af grøntsager, også tørres af, da de formentlig har stået ude i nattens regn og storm.

Hver uge medfølger opskrifter og vejledning i, hvordan man opbevarer fx et palmekål, så det bevarer saft, kraft og vitaminer, lige til det skal serveres.

Basisvarer

Før i tiden kunne jeg have en flaske olivenolie i flere år… Og så var den naturligvis intet værd men dog ikke harsk. Nu forsvinder den ret hurtigt, og hurtigt nok til, at det kan betale sig at købe op til flere på tilbud.

Måltiderne fra Aarstiderne kræver af og til specialiteter, og jeg har købt dem, efterhånden som de dukkede op i opskrifterne. Hvem ligger fx lige inde med kokosnøddeolie? Flasker og krukker gør nytte og pynter på køkkenbordet.

God søndag.