,

Ny telefon

Jeg har flottet mig.

Man kan sikkert få en ganske udmærket telefon i Silvan for 300 kroner, men sådan en kan jeg bare ikke holde ud at se på, så jeg har flottet mig med en BeoCom 4, som i mine øjne er den pæneste trådløse telefon, der fås for tiden. Det er ganske vist lige før, man skal aftale et møde med bankrådgiveren, inden man begiver sig ind i en B&O-butik. De havde fx et 100″ fjernsyn til 700.000 kr. Jeg tror ikke, de sælger mange af dem her i Hvidovre.

I ca. fem dage har jeg været uden fastnet til omverdenen og det har generet mig meget. Det er egentlig ikke, fordi jeg telefonerer så ofte, men når jeg gør det, bliver det tit lange samtaler, og det er simpelthen for dyrt fra en mobiltelefon; eller måske rettere: det er jeg for nærig til, når jeg nu har et fastnet-abonnement.

Jeg gik hjem fra butikken med min nyerhvervelse og var spændt på, om det overhovedet afhjalp mit problem, for i realiteten vidste jeg ikke, om det var HomeBoxen eller den gamle telefon, der var noget galt med. På den anden side havde jeg i flere år været utilfreds med den gamle telefon, og skulle det være boxen, der var problemet, havde jeg i hvert tilfælde argumenterne klar overfor TDC: “Min telefon er spritny, så det er jeres box, der er noget galt med.”

Jeg var også spændt på, om jeg overhovedet kunne få liv i telefonen. Forbi er de gode gamle dage, hvor man stak telefonens stik i et telefonstik på væggen og så virkede det bare. Næh nej, nu er der fine små fordelerkabler og det hele fungerer via HomeBoxen. Heldigvis har BeoCom 4 helt samme type stik som den gamle telefon, så det var bare at “abe efter”. Efter en genstart af HomeBoxen var der liv i telefonen. Jeg burde sikkert ikke være stolt af mig selv, men det er jeg alligevel.

Nu kan jeg så bruge tre aftener på at lægge telefonnumre ind i telefonbogen… Er der for resten nogen der tilfældigvis ved, hvordan man laver et mellemrum mellem fx for- og efternavn? Det fremgår nemlig ikke af den medfølgende vejledning.

6 Svar
 1. Ellen
  Ellen siger:

  Til lykke med den elegante telefon – den har jeg aldrig set før. Nok mest fordi jeg aldrig kommer i en B&O-butik… dér er vi nødt til at prioritere anderledes 😉
  Et tv til 700.000 kr – du GOdeste! Hvad mon det kan, som de til 10.000 ikke kan?
  Vi har i mange år haft trådløs fastnettelefon, og jeg troede, at John lavede fis med mig, da han kom hjem med den og sagde, at den var trådløs, men den var jo god nok. Også smart, at man kan gå rundt i huset eller ud i haven og tale i telefon. Når C og jeg taler i en time af gangen, kan vi nå at få flere ting fra hånden, mens vi går og snakker sludrer.
  Din slår så vores med mange længder rent designmæssigt, og jeg kan godt forstå, at du er glad for den – den er simpelthen bare flot.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Ellen – tak. Det glæder mig, at du kan lide min nye telefon, jeg synes også selv, at den er en fryd for øjet. Det passer også mig fint, at man kan gå rundt og lave noget andet, medens man taler i telefon. Fx kan det være udmærket at hænge vasketøj op, medens man taler i telefon.

   Jeg ved simpelthen ikke, hvad et tv til 700.000 kan udover at være kæmpestort. Jeg spurgte sælgeren om hvem der købte den slags. Han svarede, at det ikke rigtig var tænkt for det danske marked. Og jeg tilføjede i mine tanker “og da slet ikke Hvidovre”.

 2. Palle
  Palle siger:

  Hej Hanne
  Tillykke med vidunderet!
  Med hensyn til mellemrum så ved jeg det ikke, men et gæt kunne være, at det (som på en mobiltelefon) er knappen under “9” mærket med “#”.
  Palle

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Palle – tak skal du have

   Jeg vil prøve med #-tegnet; mange tak for tippet.

 3. Eric
  Eric siger:

  Du er glad og tilfreds, og det er det eneste, der betyder noget. Tillykke!

  Egentlig er det lidt sjovt med en trådløs fastnettelefon 😉

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric – det er jeg nemlig. Tak!

   Du har helt ret i, at en trådløs fastnet telefon er en sproglig skønhed, men jeg overså den desværre selv, ellers havde den da lige fået et par ord med på vejen.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.