,

Gamle billeder

Her kommer lidt flere herlige gamle billeder, og jeg har ikke andet på hjerte i dag, bortset fra at Bodil har været på jagt i lovgivningen om lønnen ved fleksjob. Det er komplet uforståeligt, så nu har jeg stillet hende en masse uddybende spørgsmål – hvad skulle jeg gøre uden hende? og hvad gør andre med så uforståelig en lovtekst?

8 replies
 1. Jørgen
  Jørgen siger:

  Herlige billeder – det er let at komme til at tænke på hvordan det mon er gået de gode mennesker fordi det ofte er længe siden billederne er taget.

  Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Kun ved et af billederne kende jeg den videre historie. Det er familiebilledet med forældre og to børn, der nemlig er min farmor, farmor, drengen Jørgen (min far) og pigen Kirsten (min tante). Desværre har jeg aldrig mødt dette sæt bedsteforældre, da de begge døde før jeg blev født. Her er et til min far i min slægtsdatabase, der kan du se lidt detaljer, hvis det skulle interessere dig: https://stegemueller.dk/tng2/getperson.php?personID=I630&tree=tree1

   Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Pia

   Jeg tror, du har ret i, at mange giver op. Jeg håber så bare, at resten får noget god hjælp, selv om jeg ikke ved, hvor de kan henvende sig.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *