,

Du skal lave gennemgang af dokumenter

Du skal lave gennemgang af dokumenter

At skabe overblik

Du skal lave gennemgang af dokumenter

Du skal lave gennemgang af dokumenter

Både du og speciallægen skal have et helt præcist billede af din situation. Hvis du selv laver oversigten, er du sikker på at få det hele med, og du får dermed indflydelse på din egen situation. Og det er vigtigt.

Jeg fulgte et råd og satte mig ned og gennemgik alle dokumenterne og fik lavet nedenstående oversigt over diagnoser og medicin. Den er jo tankevækkende: Det bliver bare værre og værre. Det var godt at lave skemaet, for det giver dels mig selv et overblik, dels håber jeg, speciallægen vil tage imod det i den ånd, det er ment. Hvis det derudover viser lidt overskud, er jeg kun glad.

Note oktober 2021: Jeg var hos Pia Glyngdal. Det var en rigtig god oplevelse.

 

Attest/epikrise og dato Diagnose Medicin
Udateret LÆ265 Bipolar affektiv sindslidelse • Litium: 18 Mmol
• Lamictal: 150mg.
• Risperdal: 6 mg.
• Lysantin: 2 tbl.
• Derinik: 2 tbl.
• Phenergan: 125 mg.
13/8-2015 Bipolar affektiv sindslidelse Ikke angivet
19/5-2015 Epikrise Bipolar affektiv sindslidelse. Svær depres., stemn. kongr. Psykot. Sympt. DF3150 • Lamictal: 150 mg.
• Lysantin: 50 – 100 mg.
• Litium: 18 Mmol
• Riseridon: 6 mg.
• Phenergan: 100 mg.
3/12-2014 Epikrise Bipolar affektiv sindslidelse i manisk episode m. psykot. sympt. • Lamictal: 150 mg
• Seroquel 600 mg.
• Litium: 2,5*6 mmol
• Atarax: 2*25 mg.
.
21/8-2014 Epikrise Bipolar affektiv sindslidelse i episode m. blandingstilstand • Lamotrigin: 200 mg.
• Seroquel: 400 mg
• Litium: 12 Mmol
• Oxapax: 15 mg efter behov
• Atarax: 25 mg. Efter behov
• Phenergan: 25 mg.
12/6-2014 Epikrise Bipolar affektiv sindslidelse i episode m. blandingstilstand • Lamotrigin: 100 mg.
• Seroquel: 400 mg.
• Atarax: 25 mg. Efter behov
• Zopiclone: 7,5 mg. Efter behov
• Citalopram: 20 mg.
7/12-2011 Epikrise Periodisk depression, p.t. af moderat grad Ikke angivet
9/11-2009 Epikrise Periodisk depression, p.t. af moderat grad • Cymbalta: 60 mg.
• Valdoxan 25 mg.

Her kommer du til menupunktet “Psykiatri”, hvor du kan navigere mellem alt, jeg i årenes løb har skrevet om bipolar affektiv sindslidelse og Aspergers syndrom.

8 Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Inge

   Tak skal du have. Forberedelse skader aldrig, og jeg får det lidt bedre af at lave sådan nogle bureaukrati-ting, som jeg jo har levet af i 25 år.

 1. Lene
  Lene siger:

  Godt du fik skabt overblik, du er altså sej til alle de programmer. Jeg læste forleden dag, at man nu hos dyr havde påvist at Elektrochok ikke dræber nerveceller, men derimod stimulerer til celledannelse. Der stod dog også at man forbigående fik hukommelsesproblemer. Håber mødet kommer til at gå godt.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Lene

   Ja software er jeg ret god til; til gengæld er jeg et fjols til hardware.

   Det er meget interessant at ECT stimulerer celledannelsen. Mine problemer med hukommelsen skyldes ikke alene ECT, for jeg har blandt andet en mail, som jeg skrev til den 1. kommunale sagsbehandler, hvor jeg skriver om hukommelsesproblemerne allerede i august 2014, og det var før jeg overhovedet begyndte at få ECT. Problemerne beskrives altid som forbigående, men det tror jeg ikke mine er.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.