,

Diverse

Alting og ingenting

Det er i morgen, jeg skal til Bjarnes bisættelse – i Præstø Kirke. Jeg har via Facebook fået kontakt til en Kirsten, der lige havde en plads i bilen. Vi kører fra Frederiksberg kl. 8, for der er noget med noget vejarbejde, og man kommer bare ikke for sent til en bisættelse. Jeg har bestilt en flot bårebuket gennem Interflora; egentlig er den jo mest til familien. Bjarne er ligeglad nu. Jeg har været rigtig ked af det, for det er svært at forstå, hvorfor han gjorde det. Som regel er det jo sådan at bisættelsen/begravelsen sætter et punktum for sorgen – i hvert fald når man ikke tilhører familien – det kunne jeg godt tænke mig. Ikke at jeg ikke vil mindes, men jeg vil gerne slippe for at være grådlabil.

Malwarebytes: Der er ved at gå helt sport i det med guiderne til Facebookgruppen. Jeg er blevet – næsten – færdig med en guide til Malwarebyte – Anti Malware, som er et program, der renser Pc’en for det snavs, de traditionelle antivirusprogrammer ikke fanger. Det er ikke et antivirusprogram men et supplement til sådanne. Det fås i en gratis version, og det er meget effektivt. Jeg har selv kørt med det i et par år. Programmet er let at have med at gøre: Man kan bare lade alle indstillinger stå til standard og så trykke på “Scan now”, så kører det. Jeg har 7-9-13 aldrig haft snavs på min maskine eller på nogle af mine forrige for den sags skyld.

Guiden er her, og alle funktioner er gennemgået. Malwarebytes – en guide Der er ikke helt den samme nerve og energi i denne guide som i de andre, for jeg har ikke helt det samme forhold til dette program, men pyt, det går nok endda.

Jeg ville faktisk gerne supplere med lidt videoer af fx processen med download og installation, for det ser så tjekket ud på sider, der inkluderer de små videoer, hvor cursoren er markeret med en gul cirkel – du kender dem sikkert; problemet er bare, at de ikke kan vises i en pdf-fil, og det er det format, vi lægger guiderne op i på Facebook. Det er lidt ærgerligt, for nu havde jeg ellers lige fundet ud af, hvordan man gør. Som nævnt tidligere er der meget læring knyttet til disse guides. Jeg har fået meget positiv respons på dem, og det giver jo lysten til at gå videre.

Kommentarer: Nu skulle der altså være kommet styr på det med kommentarerne. Det ser ud som om, det var nogle enkelte indlæg, der ikke kunne kommenteres på, og jeg har nu fået besked på, hvordan jeg kan se, om kommentarer er slået til eller fra. Men det er et indlæg ad gangen… Giv mig endelig besked, hvis du savner at kunne kommentere på et indlæg.

8 Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Inge

   Du har fuldstændig ret, og det var præcis sådan det blev jfr. min næste post.

 1. Ellen
  Ellen siger:

  Begravelser/bisættelser er i sagens natur altid noget sørgeligt noget, men de er faktisk ganske velegnede til at sætte et værdigt punktum for det nu afsluttede liv.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Ellen

   Du udtrykker det præcist nemlig “sætte punktum” og “værdigt” – det er præcis sådan, det skal være. Her føler jeg dog virkelig med familien; det må være rædselsfuldt.

 2. Eric
  Eric siger:

  Uh, godt det ikke er mig – jeg hader begravelser og kommer altid til at tude og skal have rigelig forsyning af lommeletter. Og ja, begravelsen er en markering af, at det nu er endegyldigt, og for familien kan det også være vendepunktet, hvor man trods sorgen begynder at tænke fremad.

  Godt at der igen er styr på kommentarerne 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Jeg hader det også, og kommer også altid til at græde/tude – jeg egner mig ikke til at gå til begravelser. Der er sådan noget “Full stop” over den handling, nu kan det ikke gøres om.

   Jeg tror, der nu er styr på de forbistrede kommentarer. Jeg begriber ikke, hvordan det kan være sket, og det er så ulogisk, når det kun er på nogle indlæg.

 3. kisser
  kisser siger:

  Begravelser/bisættelser er en pine – jeg kan sandelig også godt undvære dem.
  Håber du kommer hel igennem.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kisser

   En pine – det har du helt ret i. Det bliver svært at møde familien, der må have det forfærdeligt. Selv skal jeg nok komme igennem det, det er meget værre for dem.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.