,

De går til stålet

De går til stålet

Grundighed

De går til stålet

I formiddag kom der en farmaceut (super kompetente Christina Skovsende Eriksen) og talte med mig næsten en time. Hun ville gerne høre om medicinen og især om bivirkningerne, som jeg efterhånden har en del af. Hun tog RLS (Restless Legs Syndrome) meget seriøst, ligesom hun tog mundtørheden seriøst, især da jeg fortalte om en tandlægeregning på mere end 100.000 kr.

Herefter en god samtale med en læge, der taler om at ændre på medicinen. Jeg sagde til ham, at det er jeg bange for, idet det tog 2½ år at finde den rette balance, og idet jeg har været stabil i halvandet år på de nuværende præparater og doser. Det forstod han heldigvis godt.

RLS (Restless Legs Syndrome)

Det må jo konstateres, at det, der hidtil er gjort, ikke har hjulpet. Faktisk er det bare blevet værre med de forbandede ben, som jeg tror kan sammenlignes med en fødsel: en allesteds nærværende smerte. Jeg har opdaget, at det kan hjælpe at spise noget, så af og til laver jeg varm mad midt om natten. Et anfald varer typisk to til tre timer, og det er et helvede.

Når det ikke har virket, må vi jo gøre noget andet. God plan!

Godt tilfreds

Jeg er sørme glad for, at de tager disse ting så seriøst. Det har jeg ikke tidligere været ude for. Jeg trækker alle mine tidligere negative udtalelser om Psykiatrisk Center Glostrup tilbage!


Her kommer du til menupunktet “Psykiatri”, hvor du kan navigere mellem alt, jeg i årenes løb har skrevet om bipolar affektiv sindslidelse og Aspergers syndrom.

2 Svar
 1. martin østerberg
  martin østerberg siger:

  Dælme dejligt at høre…behandlingssystemet bør være ens alle steder….håber du får din medicin reguleret så du slipper for de fleste bivirkninger….de kan næppe helt undgås, men kan måske reguleres. Stort thumbs up til dig Hanne og glæder mig til du er tilbage på hjemmebanen.

  Martin

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Martin

   Det er lidt som et tveægget sværd med de bivirkninger: på den ene side vil jeg gerne have hjælp til birkningerne, især RLS som er sindsygt smertefuldt, på den anden side er jeg bange for at pille ved medicinen, eftersom det tog to og et halvt år at få det på plad OG jeg har haft det godt i halvandet år. Jeg skal ikkle igennem helvede en gang til!

   Jeg tror, jeg er hjemme igen i morgen, for jeg har det rigtig fint. Mad og søvn er fin medicin.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.