Dagbog fra psykiatrisk

Sådan føles en mani

 • Kroppen er udmattet
 • Kroppen gør ondt af mangel på søvn
 • Jeg har ingen søvnsignaler
 • Hjernen er på fulde omdrejninger
 • På den måde kan man ikke finde hvile heller ikke på en Oxapax
 • Jeg får fem idéer i minuttet, men lige nu kan jeg ikke engang følge op på dem
 • Hjemme har jeg lange lister med alt det, jeg gerne vil udrette
 • Opgaver, der kan tidsfætes, er lagt ind i kalenderen, så de ikke bliver glemt. Alt det geniale skal ikke gå i glemmebogen
 • Jeg har levet af vand et par døgn, og det skjuler fornemmelsen af sult
 • I dag har jeg tvunget mig til at spise et æble og et halvt bæger humus
 • Til aften lykkedes det at spise to kartofler og en kotelet. Det er stort.
 • Da jeg var hjemme i omkring halvanden time, fik jeg pakket varerne fra Aarstiderne ud, skrevet et blogindlæg og løst et par problemer på supportsiden, pakket tasken med tandbørste, diverse opladere, powerbank og noget tøj
 • Produktiviteten er høj

Når man lister det på denne måde, er det jo soleklart, at dette er en mani, men hvis man tager det hver for sig, er det jo ikke sygeligt.

Jeg har taget Litium i årevis. Tallene skal ligge mellem 0,6 og 0,8 mmol, men mit er lige nu o,36, så jeg er gået fra to tabletter til tre. Gad hvor længe det er om at få effekt. Det hele har således en naturlig forklaring.

Jeg håber meget snart at være klar igen.