,

På batterier?

På batterier

Godt at være kendt

På batterier?

I går blev det for meget med de batterier – eller måske for lidt.

Jeg har kørt for fuld skrue i mere end en uge. Jeg kiggede ikke på mit actioncard, som jeg har lavet sammen med “min Mona” på 808, for jeg vidste jo godt, hvad der stod. Men hvem henvender sig til et hospital, når man har det fantastisk og er fuld af gode idéer og energi?

Jeg har virkelig udrettet utrolige ting om natten, jeg har hygget mig med det og lært en masse.

Trods alt ringede jeg til Hvidovre og fik en snak med en af dem, jeg kender, og som er så sød. Efter få minutters snak sagde hun, at hun ville kontakte Psykiatrisk Center Glostrup, og derefter ringe tilbage til mig. Som sagt så gjort, og nu er jeg så der, bortset fra at jeg lige er hjemme at pakke mine varer fra Aarstiderne ud og hente lidt fornødenheder.

De roser mig for god sygdomsindsigt. Det er jo dejligt, og jeg er glad for, at de vil have mig. Det andet var vist ikke så godt. Da jeg gik rundt nede i Kvickly i går, følte jeg, at jeg svævede. Det blev jeg forskrækket over. De har spurgt mig, om jeg var klar over, at jeg ikke svævede i virkeligheden. Det er jeg fuldt ud klar over, for jeg er ikke psykotisk. Jeg kender jo alt dette til hudløshed.

Det er min 10. indlæggelse. Det er, på trods af den gode sygdomsindsigt, en lille smule svært ikke at se det som et nederlag, når jeg har gået og ment/skrevet/sagt, at den 9. var den sidste. Og jeg håber, dette bliver kortvarigt, da jeg meget gerne skal på arbejde på onsdag, inden vi skal holde tre ugers sommerferie.

Jeg har tidligere talt grimt om Glostrup. Det trækker jeg hermed tilbage – eller også er der bare sket en mentalitetsændring eller en personaleudskiftning. De er virkelig søde!

Der er Litium i batterier

Selvom distriktspsykiatrien lige har sørget for blodprøver, tages de igen. Foreløbig ser det ud til, at Serum-Litium er for lavt. Nye prøver 14:30 i dag for at være helt præcis med 12-timers reglen. Hvis det er for lavt, har det hele en naturlig årsag. Alle andre tal er fine.

Fra Sundhed.dk

 • 54 år; kvinde.
 • Henvendelsesårsag: Patienten møder med henblik på: Mani.
 • Pt er hurtigkørende, angiver at få f.eks 5 ideer pr minut og har gang i dem alle.
 • Har mange gøremål. F eks at programmere om natten. føler sig inspireret og genial. er i godt humør.
 • Pt har erkendelse af at være i manisk tilstand
 • Søvnforstyrrelser. pt har angiveligt ikke sovet 48 timer og har heller ikke spist.
 • Medicinadministration: der er medicinsvigt over et par dage

Her kommer du til menupunktet “Psykiatri”, hvor du kan navigere mellem alt, jeg i årenes løb har skrevet om bipolar affektiv sindslidelse og Aspergers syndrom.

6 Svar
 1. martin østerberg
  martin østerberg siger:

  Hanne, det ser ud til en kombination af forglemmelser der har udløst det. Glemt medicin, glemte måltider….her kan opgavestyring komme ind i en helt anden betydning 😉

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Martin

   Du har ret i, at Task Scheduler kunne gøre nytte her. Jeg prøver eller at styre det på alle måder: Et job i Opgavestyringe, slupper maskinen 21:30 (men jeg tænder den da bare igen…), en medicinapp, der bimler og bamler, når medicinen skal tages osv. Og glemt søvn i mange dag eller i hvet fald diminutivt.

 2. Henny Stewart
  Henny Stewart siger:

  At have sygdomsindsigt kan ikke være et nederlag. Tvært imod! Det er jo ikke for sjov, at du har fået en diagnose.

  Godt, du blev indlagt, så du kan få hjælp til at stabilisere dig så hurtigt som muligt.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Henny

   Du har fuldstændig ret. Jeg troede jo bare, at der kunne sættes punktum efter # 9, nu hvor jeg har haft det rigtig godt i halvandet år, men jeg skal jo heller ikke have det ofr godt. Det er sørme svært at mærke, hvornår normaliteten hører op.

   Jeg håber, dette kan nås inden onsdag.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.