,

Danskernes Parti

Uhyggeligt

Jeg faldt over dette, og da jeg synes, det er rystende, vil jeg gerne dele det med jer, også selv om det er politik. Danskernes Parti er kommet frem i lyset i forbindelse med en meningsmåling, der viser, at 10 13 pct. af befolkningen ønsker sig et parti, der ligger til højre for Dansk Folkeparti. Er danskerne da blevet fuldstændig vanvittige?

Det jeg især faldt over er, at formanden Daniel Carlsen (tidl. medlem af DNSB = Danmarks Nationalsocialistiske Bevægelse, altså et nazistisk parti)  godt nok ikke benægter Holocaust, men har den opfattelse, at når det er 70 år siden, skal vi ikke beskæftige os med det, nu vi står med så store problemer selv. Og disse store problemer er i følge ham en “befolkningsudskiftning”, hvor flygtninge og indvandrere kommer til at overtage Danmark.

I sig selv er han ikke farlig, nærmest bare en uvorn “knejt”. Det, der er farligt, er de 10 13 pct. der ønsker sig noget til højre for DF. Hvad sker der dog i Danmark?

Sig endelig frem i kommentarfeltet

17 Svar
 1. Donald
  Donald siger:

  Wow! Eric kom med en kommentar, som sætter Ann’s i perspektiv.
  Jeg kommer til at tænke på at sammenligning i disse sager sjældent fører nogen vegne. Fx. husker jeg at en politi-chef engang i radioen fortalte, at der procentvis var lige så meget domestic violence i danske familier. Jeg kommer også til at tænke på Tønder, Brønderslev, Lolland, Skanderborg (listen er længere) – ingen af de sager var “etnisk anden oprindelse” eller religions-betingede.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Donald

   Når du lister disse byer op, er det så fordi du tænker på sagerne om incest? Ork ja hjemmet er det farliste sted at være, det viser alle statistikker, i hvert fald da jeg gik til kriminologi hos guruen Flemming Balvig i 1989.

 2. Henny Stewart
  Henny Stewart siger:

  Sandheden er jo, at hvis du og jeg skal have hjælp til at få skiftet bleen, når en gang vi er blevet gamle, svage og utætte af bag (øv, det rimer ikke i flertal), så vil sosu-hjælperen sandsynligvis være indvandrer. Det samme er sandsynligvis mange af de læger og sygeplejersker, vi får brug for. Det var allerede tilfældet, da jeg lå på sygehuset i forbindelse med min kræftoperation for godt et par år siden. Og de var ikke de ringeste, kan jeg berette. Min tandlæge er også indvandrer. Ovenikøbet en, jeg selv har været med til at undervise i dansk.
  De danskere, der ønsker sig et parti til højre for DF, skulle tage og tænke sig vældig godt om. Men jeg tænker også lidt på, hvordan spørgsmålene har været formuleret. Der er tit en del manipulation i sådan nogle enqueter. Bare husk på serien “Yes, Minister”. Men det er klart, at situationen skal tages alvorligt. Det skal blot ikke gøres ved, at alle andre partier også indtager fascistoide synspunkter.
  Sagsbehandler Ann’s redegørelse herover giver jeg ikke så meget for, af de grunde som Kristine skriver. Hun er meget klar i spyttet, kunne ikke have gjort det bedre selv.
  Jeg har selv arbejdet med flygtninge og indvandrere siden 1985, og jeg genkender altså ikke det sorte billede, der tegnes.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Henny

   Jeg har også truffet flere psykiatere med tørklæde, da jeg var indlagt på Psykiatrisk Center Hvidovre, og de var både meget kompetente og meget søde, og jeg er tindrende ligeglad med, hvad folk putter på hovedet.

   Det kan godt være enqueten har været ledende eller fejlagtig, men jeg synes nu alligevel, den er rystende, for hvis det er sandt, så har hver syvende (100/13) et ønske om et eller andet til højre for DF. Jeg ser ikke så meget TV, så jeg kender desværre ikke serien, du refererer til.

   Ja Kristine er altid ret skarp og præcis (jeg kunne efterhånden godt tænkte mig at træffe hende), og også i denne tråd rammer hun lige på kornnet. Jeg har ikke selv erfaringer med flygtninge og indvandrere, men jeg anser dem for at være mennesker nøjagtig som os med forhåbninger og drømme.

   Du har i øvrigt gjort dig skyldig i en forkert apostrof – lad os håbe Ellen ikke opdager det 🙂
   ——-
   Jeg faldt lige over dette blogindlæg, det er til at blive i lidt bedre humør af: http://mortilto.dk/2015/01/om-arabiske-skilte-og-god-karma/

 3. Domus1
  Domus1 siger:

  “Danskernes Parti” ønsker færre indvandrer og ønsker om muligt de “fremmede” ,vi allerede har, sendt ud – altså indstillingen: “Vi er os selv nok”. Dette får de så de 10/13 pct. til at hoppe med på. Det var mit udgangspunkt. De/man ser ikke, at uanset, hvilket individ man er, er man/kan man være et bidragende led i samfundet (hvis man får lov til det).
  De (indvandrerne) behøver altså ikke ligge samfundet til last, hvis de ville få lov til at deltage i det på aktiv vis. Mange af dem har jo endda uddannelser, vi har mangel på og har i deres hjemlande fungeret som “samfundsstøtter”.
  Vi ville altså (som samfund) kunne drage nytte af dem som YDENDE i modsætning til de (etniske danskere), der unddrager sig “samfundsforpligtelsen” ved at spekulere i skattely og stater med slavelignende arbejdsvilkår.
  Resten blev så en afledning af disse synspunkter.
  Magnus

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Domus1

   Mange tak for denne supplerende kommentar. Nu ser jeg jo, at vi er helt enige og på linje. Dejligt!

   Hvis vi forstår at lade indvandrere/flygtninge indgå i vores samfund vil de jo meget gerne bidrage. For kort tid siden så jeg i TVA, der sendte fra et flygtninge-bosted, hvor der sad tre med lange uddannelser, bl.a. en læge, der bare ønskede sig at komme i gang med at lave noget.

 4. Domus1
  Domus1 siger:

  Hvis man skal se på samfundet som en købmandshandel (det er det efterhånden blevet til i stedet for et samfund af mennesker), kan man spørge sig selv om, hvad der koster mest, indvandrer/flygtninge eller storkapitalens jungleren med skatteunddragelser via skattely og udfasning af danske arbejdspladser alene for profittens skyld.
  Kapitalens (legale) frie bevægelighed er ubegrænset i modsætning til menneskets; det har kun fri bevægelighed i form af arbejdskraft!! Det med individets frie bevægelighed var/er en stor løgn, politikerne bildte os ind, da de ville have os til at stemme os ind i EF (nuværende EU).
  Husk på, at EU oprindeligt byggede på Benelux-landenes stål- og kul-union, der var en ren kapitalbetinget union.
  I andre europæiske lande hed/hedder det da også (oversat) Den europæiske ØKONOMISKE union.
  Et samfund består af individer, der ved sameksistens og fællesskaber danner SAMFUNDET uanset etnicitet, religion, hudfarve, køn m.m. i tryghed og beskyttelse af staten (staten som samfundets regulator af “færdselsreglerne” borgerne imellem). Hvis trygheden/beskyttelsen (mod beskæftigelse og økonomisk sikkerhed) forsvinder bliver individerne utrygge og handler for samfundet uhensigtsmæssigt.
  Hver gang, der handles eller udføres tjenesteydelser tilfalder en del af omsætningen staten i form af skatter og afgifter. Når individet bliver utrygt (får fjernet sikkerhedsnettet såsom nedskæring af dagpenge og dagpengeperiode og større sandsynlighed for at miste arbejdet (større arbejdsløshedsprocent)) tør de ikke forbruge, men sætter penge til side til sikring af deres økonomi, hvis de bliver arbejdsløse (altså ingen skatteindtægter). Dette medfører så en naturlig trægere overvindelse af kriser (som ALTID har været betinget af økonomisk spekulation (profitoptimering)).
  Venlig hilsen
  Magnus

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Magnus

   Tak for din fyldige kommentar, der lige skulle godkendes, da det er første gang, du kommenterer her. Fra nu af vil du glide lige igennem.

   Jeg forstår ikke rigtig, hvordan din kommentar hænger sammen med emnet, der er “Danskerne Parti”?

 5. Eric
  Eric siger:

  Den yderste højrefløj har altid sparket nedad og ikke kun i krisetider. Det ses i hele Europa, men i fremtiden bliver de europæiske lande imidlertid nødt til at importere endnu mere arbejdskraft pga. for lav fødselsrate. Så kan de fortsat råbe derude til højre, at dem, der er kommet ind, skal ud.
  Af de ca. 600.000 indvandrere, flygtninge og efterkommere, der boede i Danmark ved starten af 2013, var der i øvrigt flere kristne end muslimer (se fx: http://www.sameksistens.dk/temaer/religion/religios-baggrund/). Det hører man ikke meget om, når der truttes i de fascistoide basuner.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Den med befolkningsunderskuddet og den lave fødselsrate havde jeg slet ikke tænkt på. Det er et pokkers godt argument.

   Det undrer mig at der hele 600.000 indvandrere, flygtninge og efterkommere i Danmark. Jeg er ganske overbevist om, at LLR sagde 300.000 på det omtalte pressemøde. Det er meget interessant at kristne udgør majoriteten.

   Jeg kopierer lige ind fra dit link, så folk ser det også selv m de ikke følger dit link.

   Ved indgangen til 2013 boede der 600.000 indvandrere, flygtninge og efterkommere i Danmark – ud af en samlet befolkning på 5,6 millioner mennesker. Beregningen viser, at 42,1 % af indvandrergruppen er kristne, 38,6 % er muslimer, 5,6 % er buddhister eller hinduer, og 0,2 % er jøder. Resten tilhører andre religioner, er ikke religiøse eller tilhører kategorien ”uoplyst”.

 6. Ann
  Ann siger:

  Jeg har arbejdet “on and off” i mere end 20 år på den anden side af de forskellige forvaltninger i kommunerne. Jeg har arbejdet som sagsbehandler i kontanthjælpsafdelingerne i nogle af de mest belastede ghettoområder i Danmark. Samtidigt har jeg arbejdet som familierådgiver og jobkonsulent i de samme områder. Tillige har jeg boet mere end 3 år i både Tyrkiet, Jordan og Israel. Jeg har længe haft lyst til at fortælle sandheden om de mange uhyrligheder jeg har erfaret igennem de sidste 20 år som offentligt ansat i de områder. Men jeg er fortsat en lovlydig borger og holder min tavshedspligt i hævd. MEN denne tavshedspligt er også et effektivt værn for de naive borgere, politikere og andet godtfolk som ikke vil erkende de meget skræmmende og uhyggelige tendenser vi ser i Danmark. Jeg startede med at være socialist og mit politiske ståsted tilhører stadig det humanistiske perspektiv, MEN jeg stemmer DF næste gang.

  I mit offentlige virke har jeg set mange, mange eksempler på massiv og gennemtænkt snyd og bedrag med offentlige midler igennem de sidste 20 år. Bedrageriet var lige så massivt i 1995 som det er i 2015. Skattesvig for millioner, momssvig, smugleri med varer, uberettigede børnepenge, snyd med førtidspension, kontanthjælp, dagpenge, massevis af bigami-ægteskaber, hvor en muslimsk mand er gift på “muslimsk” med 2-3 kvinder, som så er godt forsørget på kontanthjælp med massevis af tilskud som “enlige” forsørgere. Desværre har jeg kendskab til mindst 50 mænd, der lever på denne måde. Mine kolleger i andre byer kan berette om samme antal. Vi ser den store mængde af statsløse palæstinensere og libanesere som kom i 80´erne. Størstedelen af dem er aldrig kommet på arbejdsmarkedet. De har kostet det danske samfund 3-cifrede millionbeløb i offentlige ydelser. Somalierne som kom i 00´erne er endnu vanskeligere at integrere. De modarbejder alle forsøg på at hjælpe dem i gang med aktivering/job/danskundervisning, udebliver fra lovpligtige samtaler gang på gang, størstedelen af mændene har et massivt khat-forbrug, som umuliggører nogen som helst indsats.

  Nu ser vi frem, med gru, til en fuldstændig vanvittig og umulig opgave, med “integration” af 12.000 syrere næste år. Det kommer til at koste uhyrlige summer og den almene dansker er ved at få nok. Vi er tæt på at miste sammenhængskraften i vores samfund fordi blåøjede og politisk korrekte meningsdannere og politikere slet ikke forholder sig til hvad der reelt er ved at ske med polariseringer i begge yderfløje. De pipper om en gammel FN-konvention fra 1951 om flygtninges rettigheder, men hvad med den interne sammenhængskraft og opbakning i samfundet? Se på Sverige! Ja, jeg kunne blive ved.

  Derfor er der desværre opbakning til et parti som du så forarget skriver om her…

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Ann

   Tak for din fyldige kommentar, der lige skulle godkendes, da det er første gang, du kommenterer her. Fra nu af vil du glide lige igennem.

   Enige bliver vi aldrig, men vi kan godt diskutere 🙂

   Dine erfaringer kan ingen tage fra dig, men jeg synes, du glemmer et vigtigt aspekt, nemlig alle de flygtninge, indvandrere og muslimer, der passer dagens dont, familie, kone og børn. Da alle partilederne stillede op til debat efter massakren i Paris, sagde selv Lars Løkke Rasmussen, at der var 300.000 muslimer i Danmark, der passer dagens dont.

   Sålænge du bare stemmer DF kan det vel gå, sålænge du bare ikke rykker længere ud til højre til Danskernes Parti, hvor jeg hører støvletramp og ser skråremme hos nogen, der er historieløse og som næsten benægter Holocaust, eller i hvert fald negligerer det, fordi det er 70 år siden. Efter min opfattelse må det aldrig glemmes. Det skal altid minde os om, hvor galt det kan gå, hvis yderfløjene får magt.

   Du skriver, at du startede med at være socialist men nu er landet hos Dansk Folkeparti, så du er jo sådan set en meget god eksponent for det, man ser hos DF, nemlig at de kaprer vælgere fra S. Selv stemmer jeg på Enhedslisten næste gang, da jeg synes, de er det eneste troværdig parti i Danmark for tiden.

Der er lukket for kommentarer.