,

Gamle billeder

Picture Collage Maker Pro

Tidligere havde jeg et rigtig godt collageprogram fra Microsoft ved navn “Microsoft Research AutoCollage 2008 ”, det lavede rigtig flotte collager, hvor billederne kunne “blendes” ind over hinanden. Jeg har det stadig på min håbløst sløve bærbare pc, men på min stationære – rigtige – PC er det af en eller anden årsag væk, og jeg har ikke fået gemt registreringsnøglen. Jeg havde sådan set ikke noget imod at købe det igen, men Microsoft sælger det kun til amerikanske postnumre og stater. Jeg har endda ringet til det danske Microsoft, men der er ikke noget at gøre, selv om jeg prøvet på alle mulige måder.

Så faldt Googles øje på Picture Collage Maker Pro, som jeg så købte, men det er et fejlkøb, for jeg var så dum ikke at tjekke forinden, om det kunne blende, og den funktion, kan jeg ikke finde nogen steder. Silly me! Der skulle vel ikke være en af jer, mine kære læsere, der kender til et program, der kan “blende” (jeg ved ikke, hvad det hedder på dansk)? Photoshop kan til en vis grad, men det ser temmelig indviklet ud, jeg vil gerne have noget, hvor det bare er en indbygget funktionalitet.

Den lille collage herunder har jeg lavet vha. Picture Collage Maker Pro, men det kunne jeg jo lige så godt have lavet i et hvilket som helst billedprogram.

Min lørdag står endnu engang på friskbagte boller, konfirmander og altertavler – og selv om jeg ved, jeg kommer til at ligge brak hele søndagen, fordi det er hårdt for mig at være sammen med mange mennesker en hel dag, så bliver det helt sikkert en god dag.

God weekend til jer alle sammen.

Efterskrift: Jeg fandt såmænd på min egen PC “PhotoTangler Collage Maker”. Det er bare så længe siden, jeg har brugt det, at jeg helt havde glemt det.

8 Svar
 1. Jørgen
  Jørgen siger:

  Jeg kan ikke bidrage med noget – måske fordi jeg ikke selv bruger at blande billeder til collager.
  God lørdag og rolig søndag.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Det er fint nok, bare du læser med er jeg glad 🙂
   Også god lørdag/søndag til dig.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Overleveren

   Du har da fuldstændig ret. Ser man på billede 13 af 19 er der de fineste “blendede” fotos. Jeg har ikke sat mig ordenligt ind i det. I dag kom jeg så til at kigge alle mine billedprogrammer igennem, og der fandt jeg “PhotoTangler Collage Maker”, som er glimrende. Jeg har vist mistet overblikket over hvilke programmer, jeg har.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Donald

   Er Gimp ikke kun til Linux? Jeg er jo på Windows.

   De billeder, du har lavet med programmet, ser da rigtig fine ud.

Der er lukket for kommentarer.