,

Bare et par snørebånd

Verdens dyreste snørebånd 🙂

Da dagens opgaver i FKN var løst – plus mere til endda – var klokken bare blevet 11:00. Og hvad så? Jo jeg besluttede at finde et sted, jeg kunne få et par snørebånd. Vejen faldt nedad Store Kannikestræde og dernæst mod Kultorvet. Det er så rart at arbejde lige i midten af København og midt i middelalderbyen.

Lige på hjørnet overfor Rundetårn ligger en eccobutik.

Hrm… faktisk har jeg længe ønsket at forøge skobeholdningen med 100 pct. fra et par til to par. Det er jo ikke så fedt at gå rundt i den såkaldt danske sommer med efterårssko. Så jeg kiggede mig lidt omkring, og faldt for de her blå nogen i nubuck. Jeg synes, de er helt vildt fede, og mine fødder har altid passet godt til eeco. 850,00 kr. Det er dyrt, men kvalitet koster som bekendt penge. Ja og  så skulle jeg også lige have tre slags plejemidler, sagde damen. Det var et par hundrede oveni. Men hvad gør man ikke for at passe på nyerhvervelsen?

Ja og så til sidst snørebåndene til 30,00 kr.

 

4 Svar
 1. Anette
  Anette siger:

  Flotte sko… men av min arm de dyre og så 3 forskellige plejemidler. ..
  men sko skal bare side godt og holde… og det koster

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Anette

   Ja jeg synes også, det er dyrt, men der er mange, der siger, at det er nu det gode sko koster nu om dage, og ecco holder mange år, så måske er det ikke så galt.

 2. Kisser
  Kisser siger:

  Lækre sko – kom det fra mig der ELSKER sko. Så kan du måske gå med når Ecco walkarhon finder sted i september. Du har i hvert fald skoene ?

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kisser

   Jah er de ikke bare fede…

   Måske kan vi følges til ecco walkathaton? Jeg vil i hvert fald gerne med.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.