Telendos – dag 28

Nu er jeg vel hjemme igen, og det er en stor lettelse.

Bjarne (en stor stærk fyr) hjalp med baggagen helt fra hotellet indtil den var sat på transportbåndet i lufthavnen på Kos; det er en rejse i mange skridt, så det var rigtig dejligt, at han var dedikeret til at hjælpe mig hele vejen.

I flyet fik jeg en plads ud til gangen. Jeg var lidt bekymret for om folk ville gå ind i min skulder, men det skete kun få gange og gjorde slet ikke ondt. Den kan godt tåle små lette stød uden at der sker noget, det er bare mig, der sidder og venter på smerten, som så altså udebliver.

Da vi stod ud af flyet, stod der en Falck-mand med en kørestol og ventede på mig; så var det bare at hoppe op og blive kørt til bagagebåndet. Så kom baggagen, som Falck-manden slyngede op på ryggen. Ud til taxaerne, der holdt en, der var bestilt til mig. Vi kørte til Hvidovre ad den længste omvej, jeg nogensinde har oplevet, men frem kom vi. Chaufføren tog baggagen op ad trappen og lagde den i soveværelset. Så perfekt og så smertefrit havde jeg slet ikke forestillet mig, det ville gå.

Hjemmeplejen har været her første gang og smurt aftensmad til mig. De kommer kl. 21 og lægger mig i seng – jeg ender med at blive omvendt til A-menneske

16 Svar
 1. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  @ Pia

  Ja er det ikke bare skønt vejr, jeg stornyder det. Det er såmænd rigtig nok, at kun få af vores bekymringer bliver til noget. Jeg er bare typen, der tager forskud på sorgerne.

 2. Pia
  Pia siger:

  Velkommen hjem til det herlige vejr. De ER noget om de ord der, at kun en brøkdel af alle vores bekymringer bliver en realitet 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Tak skal du have! I følge de græske læger, skal jeg have den faste slynge på i seks uger, men det vil jeg gå til min egen læge og få en vurdering af, for jeg synes, at seks uger lyder lidt voldsomt.

 3. Kirsten b r
  Kirsten b r siger:

  Velkommen hjem igen. hvor er det dejligt, at du kom sikkert hjem. Jeg synes også det er dejligt at vide, at det er godt at være fra Danmark, hvor der bliver sørget for en, når man kommer til skade i udlandet. I hvert fald, så man kommer trygt hjem. Dog er det helt sikkert også vigtigt at huske at have forsikringen i orden, inden man rejser nogen steder.
  God bedring

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kirsten

   Tak skal du have. Jeg var rigtig lettet, da hele rejsen var overstået, og jeg atter stod i mine egne stuer. Ja for Søren, uden en rejseforsikring havde jeg været ilde stedt.

   Tak skal du have.

 4. Britta
  Britta siger:

  Kære Hanne.
  Dejligt du er vel tilbage i Hvidovre igen og at du har fået den hjælp, du har behov for.
  Hilsen
  Per og Britta

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kære Britta

   Tak for din hilsen

   Det er rigtig dejligt, at være hjemme igen. Hjemmeplejen virker til at være super.

   Kh.
   Hanne

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Rejen

   Jeg har det rigtig godt med at være hjemme igen. Hjemmeplejen er super, fx har Ursula lige været her og hjulpet mig med at komme i bad, det var skønt.

 5. Henny Stewart
  Henny Stewart siger:

  Velkommen hjem! Det var godt, det hele gik så smertefrit (på mere end en måde), som det gjorde. Det er jo både et vidnesbyrd om, at folk ikke er så ringe, som de har fået ry for at være, og om at du har brugt dine erfaringer til at tilrettelægge alt på en god måde.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Henny

   Tak skal du have! Det viser sig, at hvis man spørger pænt er folk meget søde til at hjælpe. Jeg synes også selv, at jeg havde fået planlagt det hele godt. Jeg troede egl. at Topdanmark ville stå for det hele, men sådan er det åbenbart ikke.

 6. Eric
  Eric siger:

  Luksusdyr. Det er godt gjort, at man skal til Telendos for at få den butler, man har savnet i årevis. 😉 Men det var da godt, at hjemturen i bogstavelig forstand gik smertefrit.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   He he. Jeg føler mig taget godt af. Jeg havde været meget bekymret for hjemturen, så det var dejligt, at det gik så godt.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.